|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Neredesiniz?
nedir bu arkadaşlar??
bu mudur yani?hiç konu açan yok...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
keşke ortaya mimarlıkla ilgili güzel bi tartışma konusu atsaydında ben de sana düzgün bi cevap vermiş olsaydım onun için kusura bakma
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Öğrenci
![]() |
Alıntı:
bunun içinde ilk önce burada bir araya gelmek lazım... illaki bişeyleri tartışmak için mi konular açacaz yada yazılar yazacaz.... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
bişeyler yazıp tanışabnileceğin chat programları var bilşiyosundur heralde burada mimarlıkla ilgili kendi fikirlerimizi paylaşıyoruz senin acaba mimarlıkla ilgili düşüncen ne tramblen arkadaşım ne için bu foruma üyesin mimarlıktan beklentin ne
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
''
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
hiç de sıkıcı değilimdir emin olabilrsin hatta istersen telefonumu veriyim ne kadar eğlenceliyimdir anlarsın ben yeni konu açmak isterdim ama ben mimar sinan dan değilim ve size ait bölüme konu açıp müdahale etmek istemedim ayı şey odtü forumunda da oldu neden böyle acaba sizler konuları açsanız biz yorumlarızı paylaşabiliriz... Ayrıca özür dilerim onu yazdığım gün internette canım çok sıkılmıştı ve miar sinan dan daha içi dolu şeyler beklediğimde hiç konu açan yok mu gibvi bi başlık canımı sıktı tekrar kusura bakma ... ama eğer istersen biraz ilgilenirsen birbirimize üniversitelerimiz hakkında bilgi verbiliriz projeler nasıl yürütülüyo çizim tasarım süreçleri falan yine de sıkıcı bulursan seni bi konsere davet ediyim artık ne yapıyım kendimi affettirmek için sen söyle
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
![]() |
...
ben seni bir konsere davet edeyim.söyleyen benim yalnız
haftaya taksimde bir barla anlaşıcaz. ama pardoon burası yeri degil.bunun için chat yerleri var, duruma özel
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
evet chat gibi oldu ama istersen gelirim
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
![]() |
Merhaba
Arkadaşlar eminim burda bana yardım edecek birileri vardır. Yetenekle alan iç mimarlık bölümünde sınavda neler soruyorlar.Şartları felan öğrendim.Ama sınavda ne gibi şeyler isteneceği sır gibi.Kesin bilgisi olanlar benimle temas kurabilirmi.acil...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
![]() |
bende mimarlık fakültesi ile ilgili bilgi almak istiyorum..yurt olanakları ile ilgilide sitesinde herhangibir bilgi bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Üye
![]() |
kampüs üniversitesimi?,sanırımkendine ait yurt yok kredi ve yurtlar kurumuna bağlı bir yurdu varmış..ve yurt hemen çıkarmı?istanbulda oturmuyorum ve kalıcak yer benim için büyük bir sorun olacak..bu konuda çok endişeliyim.. bunun yanında mimar sinanın sanatsal yönü çok fazla mimarlıık bölümü için yetenek sınavı yok ama mimar sinan da yetenek şartmı.. hangi semt olduğunu bile bilmiyorum.. özellikle yurt olanakları ile ilgili bilgi almak istiyorum..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
yurt hakkında arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla devlet yurdunda kalanlar olduğu gibi özel yurtta kalanlarda var ... bikaç sene kaldıktan sonra yurttan ayrılıp genellikle arkadaşlarınla ev de tutabilirsin..ama özel olarak mimar sinana ait yurt olduğunu sanmıyorum... yer olarak istanbulun en güzel manzaralarından birine sahipsin deniz kenarında boğaza nazır ..karşında kız kulesi biraz çaprazında boğaz köprüsü onun yanında çamlıca...tüm boğaz ayaklarının altında.. kabataş mevkii olarak..(fındıklı) kampüs ünisi değil diyebilirim ama istanbulun en iyi konumlu okuludur belki de..... heran denizle içiçesin ..tabii seviyorsan denizi...yeteneğe gelince.. evet yetenek sınavıyla almıyor ama az da olsa yeteneğin olmasını gerekiyor sanırım.. çöp adam bile çizemeyen tasarım kabiliyeti olmayanlar ilk başlarda çok zorlanabiliyor...bir de sıkı bir çalışma tempon olucak..baştan söyleyeyimmm....belki de okuması en zor 3 bölümden biridir mimarlık.. eğer daha detaylı bilgi almak istersen yurt hakkında arkadaşlarımla konuşabilrim senin için.... kolay gelsin sana |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Arkadaşlar Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinin kendine ait yurdu yok. Genellikle öğrenciler bağımsız (yurtkur ve özel) yurtlarda yada 3-4 arkadaş birleşip evlerde kalıyorlar. Kampüs derken ne demek istediğine göre değişir. Diğer okullara göre bir kampüs sayılmaz daha çok fakülte binaları diyebiliriz. Başka öğrenmek istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olabilirim.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |