|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Selçuklular Uyanalım Artık Herkes Buraya
arkadaşlar değil üniversiteler arası üniversite içinde bile öğrencilerin birbirinden haberi yok. iletişimimiz sıfır. ilerde meslektaş olacağınız arkadaşlarımızla neden bugünden iletişim kurmayalım. son derece içten açtığım bu konu üzerine önerilerinizi bekliyorum ben iç mimarlık 3. sınıf öğrencisi serkan bekliyoruuuuuuum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
slm serkan ben yeşil aslında daha mimarlık öğrencisi bile değilim hazırlıktayım bıraz erken dalayım dedım mimarlığa yadam çok sıkıcı yaa neyse tum mımarlara selam byee
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
merhaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slm yeşil şimdiden kolay gelsin demeliyim sana çok zor bir bölüm seçtiğini bil ama inan çok zevkli hele üretiğin şeyleri somu olarak ta görünce daha bi güzel oluyo herşey umarı msj yazmaya devam edersin çünkü burda mimarlık ve iç mimarlık öğrencileri birbirinden çok kopuk. ben iç mmari 3. sınıftayım oldukça zor günler geçti burda bölümüm benim girdiğim sene yeni açılmıştı ilk öğrencilerindenim yani
o yüzden deneme tahtası gibi oldum. okuldan sonra yüksek lisansı düşünüyorum ve aynı zamanda oklda asistan olarak yüksek lisans boyunca kalmayı istiyorum umarım olur. eğer vevap falan yazmaya devam edersen ve yardım edebileceğim bi konu olursa ben burdayım kendine ii bak tekrar başarılar dilerim sana
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
cidden iyi olur serkan ya...ben1.sınıfım daha ama
gerçi bizim 2.sınıflar baya iyi yardımcı olma konusunda fln...sende gel bizim fakiülteye ok??görüşürüz yani,,milleti toplarız,,enazından deneriz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
slm arkdaşlar dıcem o kadar kışi yok neyse serkan asıstan olarak kamayı düşündüğüne göre derslerın ıyı ummarım ıstediğini elde edersin darısıda benım başıma olur neden mimarlar ve iç mimarlar anlaşamaz merak ettım şimdi
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
arkadaşlar uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın evet yeşilk burda fazla millet yok çünkü genelde insanlar konuşmaktan yana değil iletişimi sevmiyolar eğer isterseniz mailleşebiliriz ve hatta msn adresleriniz varsa iletişimimizi bu yolla daha da kuvvetlendirebiliriz ne dersiniz ayrıca tüm iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
iletişim?
açıkcası benim kafamı kaşıcak vaktim yok hele ki bu aralar ...bence öğrencilerin tanışması ya da öle bi aktivite olcaksa proje zamanı başlamadan ayarlanmalı.yani şu dönem tanışılsa bile insanlar birbirlerinin stresli zamanlarını görcek, bilcekler ..hatta meraba derken bile içinden ya giriş saçanı nasıl yapsam acaba diye düşüncek..tanışmak güzel ama bu aralar eminim bizim bölümde yani mimarlıkta herkes çok yoğun..tabi ki mimar aktif, sosyal olmalı..aslında bunlar bahane de deil iki iş bi arada çok rahat yürütülebilir..mesela mimarlık fakültesi olcaz ki; fakültede öğrencilerin birbirlerini tanıması için içmimar, peyzaj mimarı, mimar, şehir bölgeci, grafik tasarımcı vs hepsinin gruplar halinde toplandığı bi atölye çalışması yapılmalı mesela hepsi beraber, herkesin fikrini öne sürmesiyle bi proje oluşturulmalı...amaaa bunun için en elverişli şart bi mimarlık fakültesinin olması...yani bu iletişim derslerle sağlanabilir madem derslerden kafamızı kaldıramıyoruz..artı fakültemiz yok ama klübüz de yok..ama tabi bardağın dolu tarafı da var mesela şu an bizim bölümde katları özel tasarımlı öğrenciler tarafından tasarlanmış panolarla donatılıyo... görünce çok sevindim.. nese iletişim konusunda bi şeyler yapılmalı arkadaşlar haklısınız...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
haklısın aslında ama senin mantığınla düşünürsek yanlızca teslim dışında mimar arkadaşlar bir arada olabilir. bunun dışında ise hep stresli bir ruh hali bizi etkiler ve bunu karşımızdakine yansıtarak onu da üzeriz diyorsun. bence mimar arkadaşlar birbirlerinin dilinden anlamalı. böyle dönemlerde eğer konuşacak arkadaşlarım yoksa ne anladım ben bu işten. hem teslim denilen şey bende 3 ay sürüyo her an projeyle geçiyo demekki ben yanlız kalmaya mahkumum
seni anlıyorum ama yine de yanlız kalmaktan sa mutsuz stresli mimar arkadaşlarla bir arada olmayı tercih ederim ben ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
sürekli vakit geçirdiğin arkadaşların başka, sosyallik adına tanıştığın , iletişim kurmaya çalıştığın arkadaşalrın başka ..bence.
ben etkinlikten bahsediyorum. herkesin bi arkadaş ortamı var ama düşünsene sen yeni bi ortam oluşturmaya çalışıyosun ve bunun en stresli zamanında gerçekleşmesini istiyosun..benim demek istediğim böle bi iletişim harekatının sürekli olması için insanlara uygun bi vakitte olması gerektiği... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
Alıntı:
ya ben boş boş durmaya ii alıştım bi ingilizce var başka ders yok ya arkadaşlar sakın sıze nısbet yaptığımı falan sanmayın hiç öle şey yapar mıyım şaka bı yana Allah yardımcınız olsun ne diyeyım elımden gelse walla yardım ederdım kendınıze iyi bakın nede olsa havalar soğuk byeeeee
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba nerde kalmıştık evet tanışmak isteyen var mı diyorduk. herkesi bekliyorum yeter ki özellikli bi çevre edinebilelim
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
serkan1907,
29 eylül cuma akşamı mimarlar odası'nda fotoğraf sanatçısı özkan arıkantürk'ün nepal-iran-tibet-hindistan izlenimlerini sunduğu fotoğraf sunumu vardı, oradamıydın? 29 eylül 14.00 da halil cin konferans salonunda mimarlık bölümünden hocalarımızın avrupa şehir izlenimlerini sundukları sunumları vardı, oradamıydın? 4 ekim çarşamba 14.00 da halil cin konferans salonunda yrd.doç.dr.oğuz özbek'in Estonya Tallinn şehir izlenimlerini anlattığı sunumu vardı, oradamıydın? 6 ekim cuma gün boyu, mimarlık haftası etkinlikleri kapsamında, gedavet park'ında etkinlikler vardı, oradamıydın? Sosyallikten kastın nedir? Alternatiflerin neler? Bugüne kadar neler yaptın/yapıyorsun? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
apan
öcelikle tanımadığın benim hakkımda böyle eleştirel bir üslup kullanman pek hoşuma gitmedi. sorunu yine de cevaplayayım. söylediğin fotoğraf sergisine bizzat katıldım iç mimar ve aynı zamanda konfad derneğinin başkanı sayın Metin BERK hocam benim bizzat derslerime giren hocalarımdan biridir. bu gösteriyi de kendisi organize etmiştir. bunun yanı sıra her cuma konfad derneği üyelerinin yapmış oldukları fotoğraf sunumlarına katılıyorum. şu an için elimden gelenler bunlar olduğundan daha fazlası için bu foruma katıldım. bence sorduğun konferans veya sosyal aktivitelerden haberim varmıydı diye bir düşünmeliydin. sence buraya neden katılıp da yeni insanla tanışmak istemiş olabilirim. bütün sosyal aktivitelerden haberdar olsam ve hepsine katılsam zaten böyle bir eksikle bu foruma katılmazdım. sanırım sen beni burada bu üniversiteden belki bir kız arkadaş bulurum veya chat yapacak biri çıkar düşüncesiyle forumlara katılan insanlardan biri sandın. bundan dolayı üzüldüğümü belirtir önyargıyı bir kenara bırakıp diyalog yanlısı olmanı öneririm. başarılar dilerim. iyi geceler |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
hiçbirşey sanmadım, yorumsuz bir şekilde soru sordum, çünkü foruma yazdığın yazılardaki üslubun bana garip geldi, yazmış olduğum etkinliklerin afişleri günler öncesinden fakülte koridorlarına asıldı, takip edememiş olabilirsin, bundan sonra daha düzenli takip edeceğini umuyorum..
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
bizim fakültede öyle bir afiş görmedim. mimarlık fakültesinde değilim ben. sen kendi başına aktivitelerine devam edebilirsin. beni düşünme ben yardımcı olacak arkadaşlar bulabilirim. iyi günler
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|