|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Dönem bitiyor ve yine bir sınıf mezun oluyor. Selçuk Mimarlık'ta bir çoğumuzun son günleri... Okuması zor oldu belki ama çok güzel günlerimiz oldu çok şey yaşadık ne var ki burdan da gidiyoruz. Ne kadar sıkılsak ne kadar bunalsak da sanırım hepimiz özleyeceğiz üniversite günlerimizi, anılarımızı...
Herkese hayatta başarılar, mutluluklar.. Sizlerin de düşüncelerinizi paylaşmanızı çok isterim biraz duygusal oldu ama En son architurk tarafından düzenlendi : 30-05-2008 15:54 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Hayırlı olsun ve tebrik ederim.Mimarlık hayatında başarılarınızın daimiyle...
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
Mimar
![]() |
Mimarlık eğitiminizin şimdi başlayacağını unutmamalısınız.Bununla birlikte hemen mezun olayım düşüncesinin pişmanlığını da kendi adıma hep yaşamışımdır. Yine de hepinize hayırlı olsun, mesleki hayatınızda başarılar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
Ankara
Mimar
![]() |
Öncelikle hayırlı olsun.
Mezun olduğum zamanları düşünüyorum da... Okul bitince hem bir rahatlık, bir güven, hem de bir boşluk hissetmiştim. Bir de "Ben hiçbir şey bilmiyorum" hissi vardı çok kuvvetli; malum, okul hayatımız boyunca hafızamızdan çok beynimizin "farklı düşünme kısmı" ve elimizin kırıklığına yatırım yapmıştık... Böylelikle yüksek lisansa başvurmaya karar vermiştim. Umarım gönlünüzce bir meslek yaşamınız olur!
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için. Zaten zor kısmı bundan sonra başlıyor.Umarım hepimiz için hayırlı olur.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|