|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Şanlıurfa
![]() |
Yapmak İstedikleriniz...
Arkadaşlar buraya hayatta yapmak istedikleriniz belki yaptıklarınızı, isteyipte yapamadıklarınızı yazmanızı rica ediyorum.Bunlar belki pişmanlıklarınız olabilir belki de hayatta iskaladığınız anlar veya dönemler olabilir.Belki bu okulda yaptıklarınız ve ya yapmak istedikleriniz de...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Aralıksız 48 saat uyumak istedim. Şu an rekorum 26 saat... Sizlerinde desteğiyle gelecek sene kış uykusu denemelerime başlayacağım. Tanrı beni korusun.
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
okulu 4 yılda bitireyim daha ne yapmak isterimki
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye Adayı
![]() |
haksızlıga karşı durabilseydim keşke
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Bir gün boyunca ne yaptığımı (hatta bir hafta boyunca) bütün sınıf arkadaşlarıma gösterebilseydim de anlasalardı ne kadar çalışıyorum ne kadar uyuyorum ne kadar geziyorum.Sanırım o zaman daha doğru yorum yaparlardı hakkımda.Günde 18 saat proje çalışmıyorum bütün işim gücüm bu değil.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
Arkadaşlar yapmak istediğim şey yapılabilir belki o kadar zor birşey değil ama öyle birşey istiyorum ki bir gün toplansın bütün sınıf arkadaşlarım herkes böyle birbirinin yüzüne vicdanı olarak herşeyi söylesin hatalarını, iyiliklerini belki kötülüklerini ama herşeyi söyleyebilsin ve bu olay gerçekleştikten sonra insanlar bundan ders alabilsin öyle hiçbir şey olmamış gibi kalkıp gitmesin...
Arkadaşlar bu zor birşey değil ama yapılması da pek muhtemel değil fakat bunun yapılmasına da gerek yok bence herkes kendi kendine bunu zaten yapmalı... teşekkürler arkadaşlar..... En son lumina tarafından düzenlendi : 20-07-2008 00:04 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
üzerime düşen bir işi, sorumluluğumu da hep son ana bırakmadan bir kez olsun yapabilseydim
En son lumina tarafından düzenlendi : 20-07-2008 00:03 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Keşke sürekli bir tarantula olarak kalabilseydim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
Muğla
Öğrenci
![]() |
Çocukluğumda hayalim Öğretmen olmaktı,
Ergenlik çağımda hayalim Müzisyen olmaktı. Askerlik Çağına geldiğimde hayalim Dünya turuna çıkmaktı. Şimdiki hayalim Ailemin geçimini garantiye alarak emekli olmak. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
İçel
Öğrenci
![]() |
Sabah gördüğüm fotoğraftan etkilendim galiba ama şu an şiddetle istdiğim birşey.Keşke bir eşeğim olsaydı.
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Sanırım sadece gitmek istiyorum...Sıkılmaya başladım herşeyden.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
Ankara
Öğrenci
![]() |
2 yıl geriye dönüp tercihlerimi değiştirmek istiyorum!!!
(proje yüzünden normal değilim bu aralar.Teslimden sonra birdahaki teslime kadar bu isteğim geçici olarak geçebilir... )
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Selçuk Üniversitesi üzerine çalıştığım 3 boyutlu VRML ortamlı web tanıtım siteme yardımcı olacak Konyalı arkadaşlarla tanışıp bu işi bir an evvel bitirmeyi ve siteyi açıp kimse gelmese bile kendi başıma bir kere olsun gezmeyi istiyorum.
![]() Katılmak isteyenler UgurSirin @ Windowslive |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
Balıkesir
Öğrenci
![]() |
Dünyanın 13. zengini olup şu uzay merdiveninin sahibi olmak isterdim.
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Hocalara onlar hakkındaki gerçek düşüncelerimi dönem ve hatta sene uzatma kaygısından uzak bir şekilde açık açık söyleyebilmeyi, arkadaşlarıma bencillikleri için teşekkür edebilmeyi (onlar sayesinde pişiyorum), kendime bu kadar katı davranmayı bırakıp gerçekten de sorumluluklarımı yerine getirdiğim için kocaman bir dondurma almayı istiyorum
En son lumina tarafından düzenlendi : 20-07-2008 00:03 |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|