|
|
#1 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Selçuk Mimarlık
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Selçuk mimarlığı gösteren baloncuğun solundaki blok (Aynı zamanda ortada kantin bulunuyor onun solunda oluyor.) Mimarlık Bölümünün olduğu bloktur.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Mimarlık bölümünün yer açısından en büyük avantajı dolmuş son durağının(aynı zamanda kalkış yerinin)hemen yanında olması
Maketle,projeyle tramvay durağına yürümak eziyet oluyor.Bunların ötesinde bilgisayar merkezi caminin alt tarafına kalan gri bina.Bu binanın karşısındaki iki binadan üst tarafla olan sosyal tesisler binası,alttaki ise kütüphane...Aslında mimarlık bölümü okul girişinden sonra baya içte kalıyor,bu bazen rahatsız ediyor.ama gene de derslerimiz için lazım olacak herşeyin bize yakın konumlanmış olması zaman zaman büyük kolaylıklar sağlıyor.Mühendislik mimarlık fakültesi plan itibariyle baya karmaşık yerleşmiş.Yeni gelecek arkadaşlar binaya girdiğinizde geçtiğiniz koridorları aklınızda tutmaya çalışın Bilenler eğlenmek için yanlış yere gönderir ,bilmeyenler de sallar kafadan En azından çıkışı unutmazsınız
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Umarım yeni döşenen tramvay hattının da fakülteye yakın bir durağı olur. Yeni gelecekler nasıl yapar bilmem ama ben bir Ayışığı'nı bir de nerelerden çıkılacağını öğrendim. Gerisi beni ilgilendirmez.
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|