![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
iç mimarlık sınavlara hazırlananlara yada iç mimarlık öğrencilerine sorum var
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim yetenek sınavlarına hazırlanıyorum ve konya selçuk üniversitesini de denemek istiyorum öss sözel ham 242.548 puan aldım anadolu bilgisayar bölümü mevzunuyum çizim programları ve yani bilgisayarla ilgili bi yazılım ve çizim prog ayrıca tasarımla ilgili prog. hakkında bilgim var sakaryalıyım sizce kazanma olasılığım ne kadar kasım ayından beri de resim eğitimi alıyorum çok fazla iyi değilim resimde ama kendime özgü çizgimin olduğunu söylüyor hocam bu bölümde okuyan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olurmusunuz bilgilerinizi beklicem şimdiden teşekkür ederim hoşçakalın
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
İç Mimar
![]() |
Merhabalar,
Ben Selçuk İç mimarlıkta okuyorum.Bölüm hakkında tam olarak neyi merak ediyorsun daha açık olursa soruların daha iyi yardımcı olurum sanırım.Sana genel olarak okulun nasıl öğrenci seçtiğini anlatayım istersen.1. aşama desen sınavı tüm bölümlerde ortak.Barajı 60 puan.Bu barajı aşman lazım ki iç mimarlık bölümünün kendi sınavına girebilesin.Bu sınavın sonucu belirlendikten sonra birde mülakat var.Her türlü soru gelebiliyor. Hiç ummadığın bir şeyi sorabilirler sana buna hazırlıklı ol.Öss puanın yanlış bilmiyorsam 200 ü geçmesi zorunlu sonrasında ne kadar yüksekse senin için avantajlı tam olarak kaç bilmiyorum ama belli bir yüzdesi var öss puanının.Okulun şuanda kendi açtığı kurslar başladı.Sınava yönelik çalıştırıyorlar sanırım.Aklında bulunsun bu bilgide. Bu arada bilgisayarda çizim konusundaki tecrüben okulu kazanırken değil ama kazandıktan sonra sana çok büyük avantaj sağlar. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|