|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
Selçuklu Mimarlar ne dinler acaba?
arkadaşlar ne tarz müzik dinlemeyi tercih ettiğimizi merak ettim açıkcası
![]() hangi tarzları seviyoruz,kimleri seçiyoruz....hadi bakalım selçuklu mimarlar.... ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
punk çok çok seviyorum hakketten neşe veriyor...rock ta iyi gider hani şöyle proje çizerken hımm birde türk sanat müziği
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Bu hadibakalım ..lar'a(Oğuz Atay'a selam ederim.) hastayım öteden beri. Nasıl heveslendim şimdi musikiye dair tercihlerimi açıklamaya. Müslüm Gürses favorimdir ki kendisi başlı başına bir tarzdır. Ucuz ironiden zerre hazzetmediği belirterek diyorum ki pek yakında "Müslüm Gürses ve Pesimist Projeler" dosyasıyla karşınızdayım.
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
Konya
![]() |
alternatif,punk, son zamanlarda jazz(roger cicero tavsiye ederim.), hard rock özgün rock, özgün müzik,hit olan ve anlamlı gelen pop, ağırlıklı rock işte.. (ya özür dilerim ben selçuklu değilim ama içmimarlığa hazırlanıyorum.belki selçuklu olurum.bana dua edin . ya da eskişehir ya da marmara vs..vs... birisi olacak inşallah...)(bosnada oturuyorum kendimi selçuklu hissediyorum) eehehe
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Ben özellikle Türk Sanat Müziği ,sonra rock( Şebooo) , romantik jazz (Kenny G.olabilir ), latin var bir de vazgeçilmezlerimde.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Özellikle Türk Sanat Müziği ve Şebooo muhteşem bir karışım. (gülüşmeler) Tabii Rock'ı açıklamak için parantez içi Şebnem Ferah ciddi bir hakarette sayılabilir. Şebnem Ferah'ın ucuz arabesk tandanslı sözlerinin üzerine serpiştirdiği elektronik sesler (melodi demeyi kim istemez ki) ne zaman rock oldu diye sorabilir bazı art niyetli çevreler.
Bir de 'Romantik jazz diye bir janr ne zaman icat oldu?'. 'Olurken biz neredeydik?' sorusu var. Yoksa Kenny G. ahlaka mugayir çağrışımlar yapıyor da romantik diye mi jelatinliyoruz.
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
İnan böyle bir niyetim yoktu. Farkettiysen sen beni yargılamışsın. Mükemmelim diyecek olsam da tercih edeceğim yol bu olmazdı ayrıca. Fakat bunu sorun edecek değilim. Bence sende etme. Sakin olmayı dene.
Herkeste benim takıldıklarıma takılırsa ben nasıl fikrimi söyleyeceğim?
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
bişeylere karşı çıkmak,muhalefet olmak ya da "kendince farklı bi üslupla"dile getirmek düşünceleri bir farklılıksa,ben bu cümlelerle varsın sıradan oluyum.....
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
Şanlıurfa
![]() |
Bende sıradan olmayı tercih ederim.Bence herkes söylediklerimi anladıktan sonra....
Ben genel olarak TRT FM i dinliyorum ve orada her tarzdan seviyeli bir program anlayışı ile müzik dinlemeyi seviyorum. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
genelde rock (teoman şebo zakkum gibiler)
artı olarak çizim yaparken hayko cepkin süper oluyor.çünkü içimdeki siniri boşaltıyo gibi hissediyorum çok hoşuma gidiyor
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
_Boney M _yeni türkü _yansımalar _red hot chili peppers _kazım koyuncu _türk sanat müziği _metallica
_dünya müzikleri(etnik müzik) _enstrümental müzik _türk sanat musikisi _soundtrack karışımı _klasik müzik *ve hatırlanamayan, kulağa hoş gelen birçok müzik **sıralamada belli bi derece söz konusu değildir |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
nightwish
inflames evergrey
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ben de genelde heavy metal ve progressive rock dinliyorum şu aralar ise sürekli pantera-this love dinlemekteyim insan bir aşk şarkısını böyle bağırarak mı söyler
tabi proje çizerken bunlar pek bir iyi gidiyor...
En son lumina tarafından düzenlendi : 29-08-2007 02:24 |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|