|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Anket
Selçuk üniversitesi öğrencileri notlarına bakmak için sayfalarına girdiklerine bir anketle karşılaşıyorlar.Ve doldurmadan sayfanıza giriş yapamıyorsunuz.Bu anket hocaarın bir değerlendirmesi ve daha iyi bir eğitim amaçlanıyor.Ricam ,ne olur bu ankette gerçekten artık düşüncelerinizi yansıtın.Anketle ilgili düşüncelerizi bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Bu tür anketlerin samimiyetinden şüpheliyim, zira son yaşadığım örnek bu şüphemi destekler niteliktedir, daha sonra ayrıntılı olarak tartışmaya açacağım bir konu olan Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü için açılan "anıtsal(!) giriş kapısı" yarışmasının sonuçları yarışmanın üzerinden 48 gün geçmesine rağmen (sözleşmede 1 ay içerisinde açıklanacaktır deniliyor) halen açıklanmış değil. Birçok kez bir çok yetkili kişi ile konuşmama rağmen halen tatmin edici bir cevap alabilmiş değilim. Son olarak, mimari bir yarışmada bana tek yetkili olarak gösterilen Rektör Bey'e perşembe günü bir mail yolladım ve cevap bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
O yarışma için henüz bir araya gelinememiş rektörün yoğunluğundan dolayı.Ama okullar kapanmadan açıklanamsı planlanıyor.Gerçekten de dediğin gibi biraz zor görünüyor. Bu gidişle yeni sezonda falan açıklarlar.Hatta bence birincilik ödülüne layık proje bulunamadı diyecekler.Çünkü yarışma da garip bir yarışma jüride bir tane bile mimar yok.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Anketlerin amacının, insanların fikirlerinden haberdar olmak, ortak eğilimleri ölçmek olduğunu düşünüyordum. Fakat mezkur anketin bütün sorularını cevaplamadan notlarınızı öğreneceğiniz sayfaya geçiş yapamıyorsunuz. Faşizm söz söyleme zorunluluğu muydu yoksa?
Fakat yine de bu girişim için teşekkür ediyorum yöneticilere. Umarınm çıkan sonuçları dikkate alırlar.
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
arkadaşlar bencede dikkate alınması gereken bir anket!gerçekten teşekkür ediyorum bizim fikirlerimizi dikkate alanlara..ancak bazı arkadaşlar hocaların bu tür anketleri incelediğini söylediler...bence ne olursa olsun özgürce fikirlerimizi belli edebilmeliyiz!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
İncelemeleri senin değerlendirmeni değiştirir miydi mesela ? Benimkini hiç değiştirmedi hatta incelesinler bence.İncelesinler de eksiklerinin farkına varsınlar.Gerçi farkındalar bence ama..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Bide asistanlar için bu tür anketler yapılsa...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
soruların tek bir şıkla cevaplanabileceği anketlerin bir çözüm sunacağını düşünmüyorum.
Düşüncelerin tek bir sözcük ile belirtilmesi ne kadar sağlıklı tartışılır. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Ben asistanların birçok hocadan çok daha bilinçli olduğunu düşünüyorum mimarlık adına .Tek problem tecrübe ki eğer tecrübeyle olsaydı hocaların böyle olmamaları gerekiyordu.Bir de şu tek şıkla cevaplama konusunda mimx arkadaşımızın söylediklerine hak verdim düşününce daha önce aklıma böyle birşey gelmemişti.Güzel tespit.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Evet birçok asistan gerçekten çok iyi.Onlarla çok rahat iletişim kurabiliyoruz ve isteklerimizi onlarla rahatça paylaşıyoruz ama bir iki asistan var ki..Diğerleriyle taban tabana zıt.Onlar içinde bir anket yapılsa çıkan sonuçları karşılaştırsalar belki bazı şeylerin farkına varırlar.Mesela kendinden bir kaç yaş küçük bir üniversite öğrencisine nasıl davranılması gerektiğini ve nasıl davranacağını bilenlerin de var olduğunu..
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
Alıntı:
cidden çok doğru bir tesbitte bulunmuş arkadaşım...Bazıları var ki süper bir arkadaş,dost oluyor belkide bize ama bazıları var ki yaşlarının nerdeyse bizimkiyle yakın olduğunu unutup nasıl davranması gerektiğinin farkında bile değil..."İnsan"olan herkes aynı muameleyi hakeder bana göre....terslemek yada farklı tavırlar içinde bulunmak ne kadar dığru bilmiyoum(hiç!!!) |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
Ben de sizlere katılıyorum. Hakikaten bazı asistanlar bizlere insan gibi yaklaşıyor bazıları ise aksine bizleri çok aşşalıyor. Daha 1. sınıf olmama rağmen bu durumla sıkça karşılaştım.Hocaların bile daha hafife alabilecekleri durumları çok büyütüp kendilerinden geçiyorlar neredeyse. Oysa onlar da mezun olalı bir yada iki sene olmuş. Ve yaşadıklarını çok çabuk unutmuşlar bence...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
Şanlıurfa
![]() |
Anketin ne kadar işe yaradığını zaman gösterecek ama eminim ki daha önce gerçekleşen bazı anket ve ya konuşmalardan farklı bir sonuç ortaya çıkmayacak yani hiç...
Eğer bu anketler iyice irdelenip,öğrenci isteğine göre şekillenirse bence bölümde bayağı bi değişim meydana gelmeli.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Ercan Hoca emekli olsun artık mesela.Ama bırakmazlar okulu çünkü okulau bırakınca yapacak başka bir işi yok.Üniversitede çocuk okutuyor o da bırakmaz okulu.Beleşten para geliyor.Bu anketin sonuçlarından biri bu olmalı sanırım.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|