|
|
#1 |
|
Üye Adayı
![]() |
yatay geçiş deneyenler
tüm yatay geçiş deneyenler buraya
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
"Yumruk havaya" deyip.
"oley oley oley" dedirteceksiniz herhalde. Lütfen sorunuz ya da paylaşmak istediğiniz bir konunuz varsa yazınız yoksa stadyumda ya da chat odasında olmadığınızı hartırlatırız.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Sanırım konu şu amaçla açılmış.Bu okuldan memnun olmayan ve daha önce ayrılmak uzaklaşmak istemiş eğitimindeki çarpıkları görmüş ve mutlu olamamış kaç kişi var ve neler düşünüyorlar.Neden yatay geçiş yapmak istediler neden olmadı....
Ben daha önce denemeye çalıştım sadece yerimi de ayarlamıştım çok da iyi bir üniversite yani mimarlık içiçn hayallerin üniversitesi diyebilirim tabi kendi açımdan.Ama matematikten kaldım ve o sayfa kapandı.Artık şöyle düşünüyorum ki x üniversite de vasat olmaktansa Selçuk'ta her zaman iyilerden olurum.Belki beni daha az geliştirir bu düşünce ama sanırım insan egoları bundan daha hoşnut oluyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Sanırım bir tek ben denemişim daha doğrusu bir tek ben denemeye yeltenmişim.Acaba gerçekten çok mu söyleniyorum bilmiyorum .Ama görüyorum ki benim yanlış diye düşündüğüm herşey doğru..Yani herkes halinden memnun mu eğitimden okuldan...birçok şeyden.Ne kadar iglinç bu kadar iyi şeyin arasında bile problem bulup sorun çıkarabiliyorum ne kadar yazık bana.Ama olsun ne olur acımayın bana.Altı üstü MİMAR olamam ama adam gibi.Tek olmak gerçekten çok kötüymüş.Madem herşey yolunda demek ki biraz benim sesimi kesmem gerekir yani gerçekten herkes mutluysa ve herşey yolundaysa.Bundan sonra benim için susarak yazmayarak ve konuşmayarak protesto dönemi başlayacak ta ki birşeylerin samimiyetine inandığım ana kadar...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|