|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Mimarlık Topluluğu'nun Amacı
Aslında bu konuda bir cevap niteliğinde olacak.Bir ricam olacak. Mimarlık Topluluğu'ndan beklentileriniz nedir ve sizce Mimarlık Toğluluğu'nun amacı ne olmalıdır? Saydığınız amaçlar yerine getirilebiliyor mu? Buna benzer aklınıza gelen diğer soruların cevaplarını yazarsanız hem kafası karışan insanlar buradan cevaplar çıkarabilsin kendilerine.
Hatta ilk ben söyleyeyim düşüncelerimi dışarıdan sadece yazılanları okuyarak sadece forumu misafir olarak ziyaret ederek bu topluluk nedir kanaat getirilemeyeceğini ve getirilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Bu topluluk kurulurken amaçları şöyle belirlenmişti hatırladığım kadarıyla...Öğrencileri biraraya getirmek( mimarlık adı altında). Yani şöyle oluyor birbirimizle birikimlerimizi paylaşalım ,mimarlarla söyleşiler düzenleyelim, ulaşamadığımız kaynaklara birbirimiz vasıtasıyla ulaşalım ..... ve biraraya geldiğimizde etkinliklerle stres atalım. Böyle bir oluşumdan kısa vadede birşeyler bekleyemezsiniz ama bence bu süre yeterince değerlendiriliyor ve topluluk elinden geleni yapıyor.Sonuçta bu insanlar hiçbir mecburiyetleri yokken zaman ayırıp uğraşmaları gerçekten çok önemli bir fedakarlık hem de mimarlık eğitimi sürecinde....Emeği geçenlerin emeklerine sağlık... En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 12:06 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Öğrenci
![]() |
Arkadaşlar kolay mı sanıyorsunuz insanları toplayıp bir araya getirmeyi böyle işler mesai ister uğraş ister,fedakarlık ister hangimiz derslerden veya özel işlerimizden feragat edip başkaları için uğraşırız.Sonuçta bu arkadaşların bir kazancı yok maddi olarak ama özgüven,kendini yetiştirme adına bence çok fazla kazançları var.
Bu arkadaşlara destek olalım organizasyonlara katılalım en azından köstek olmayalım. TAZ_arımcı arkadaşı sonuna kadar destekliyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Konya
Mimar
![]() |
Teşekkürler ben de zaten sadece elimden geldiğince etkinliklere katılarak destek olmaya çalışıyorum.Bu hafta da 09.05.2007 çarşamba günü bir film gösterimi olacak .Katılırsanız mutlu olurum..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Film gösterimi 16.30'da mimarlık bölümü restorasyon stüdyosunda.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|