|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Mutfak
cinema4d ile yapılıp renderlendi
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Galeri için oylamaaaaa..
Benim oyum: Galerilik bir çalışmadır.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
galeriye girer diyenler:2
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba gurgur, ![]() Bu çalışmanızdan ayrı bir keyif aldığımı belirtmeliyim, özellikle öndeki ahşap masa, tavan detayları, yer döşemesi ve 'render'daki hakim ışık tonu dokularla çok güzel buluşmuş... ![]() Tebrik ediyorum Galeri'deki yerinizi... İyi çalışmalar En son asteria tarafından düzenlendi : 05-10-2006 13:33. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
Çalışmayı netten bulduğum bir stock resime bakarak yaptım, 2 gün kadar sürdü, render süresi 1 saat. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Tebrikler çok hoş bir çalışma..zaten hat ettiği yeride almış..
ellerinize sağlık.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
süper ... diyecek pek fazla birşey yok ama şöyle birşeyi paylaşmak istiyorum. bugün sabaha karşı yani sahura kalktığımda bir işim için 5 dk lığına bilgisayar başına geçmiştim. o esnada da bu sahnenize bir göz atmıştım. sizin daha önceki çalışmalarınızı düşündüğümde bu çalışmanın doku, ışık vs açısından galerilik olmadığı kanısına varmıştım ama asıl problem benim monitörümden kaynaklanıyormuş ya da sabahın o saatinde daha tam olarak uyanamamıştım
neyse öğleden sonra iş yerimden tekrar bir baktığımda gerçekten çalışmanızın çok hoş olduğunu gördüm. gerçekten tebrikler. bunu sizlerle paylaşmak istedim. kolay gelsin ...
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
etkileyici...
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Vallahi ışıklandırma ve atmosfer güzel görünüyor ! Avrupanın köy hayatı kokusu var sanki. Sadece filmlerden gördüğüm kadarıyla bu yorumu yapıyorum
Musluk sanki "ben buranın malı değilim" der gibi duruyor. Bana öyle geldi Kaplamadan dolayı galiba. Sanki çok gri olmuş gibi. Ellerine sağlık Serkancım. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
emeğine sağlık...
Slm gurgur...Çalışmalrını ilgiyle ve beğeniyle izliyorum.Bu da diğerleri gibi gayet başarılı.Ellerine sağlık...
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
ışık?
mrhb..
Benim monitördemi bir sorun var anlayamadım..Mekan dışardan gelen ışığa rağmen çok loş duruyor ve nesneleler çok gölgede kalmış gibi.(.Galiba monitörden benim)
|
|
|
#12 |
|
Üye
|
merhbaaa
gerçekden çok güzel düşünülmüş süper
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba
Sadece zemindeki seramikler çok büyük geldi benim gözüme. Ama bu tercih özellikle yapılmışsa diyecek başka bir söz yok. Gaffur'un deyimiyle tam süper olmuş kanımca. ![]() İyi Çalışmalar... ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
Dinlendirici.
Güzel mutfak.Oturup şarap içesim geldi orada.Şöyle Floransa taraflarında bir evdeymişim gibi.Spagetti sosu yapardım ben o ahşap masada.
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
güzel olmuş ama biraz daha çalışmak lazım
tbrkler |