|
|
#16 |
|
Ziyaretçi
|
Haksızlık etmeye gerek yok! Daha ne çalışsın, hakkını vermiş. Tebrikler.
|
|
|
|
#17 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Eh biz de merak ederiz nedir diye?
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
|
bence çook hoş olmuş....
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
selam
çok güzel olmuş.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Forum Üyesi
|
İşi ahşap olan birisi olarak diyebileceğim tek şey ellerinize sağlık,çok güzel olmuş.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
Gurgur,
Tebrikler Bu zamana kadar bir çok örnek gördüm mutfak, banyo..vs ama emin ol, şimdiye kadar hiç biri beni yanılgıya düşürmemişti. İlk andan ben bilgisayar malıyım diye haykırıyorlardı. Ama bu örneğin aniden karşıma açıldı ve tebrik etmeliyim ki beni saniye hesabı da olsa tongaya düşürdü. Işık veyahut alışılmışın dışı olması.Kendime gelmemi de ortadaki masa sağladı. Her neyse başarılı mı başarılı.Daha nicelerine... Şerefe... ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetici
|
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
|
Çalışmanızı başka bir sitede görmüştüm ve cidden şahane elinize sağlık birbaşka çalışmanızı da paylaşmanız dileği ile..
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Şu yorum bana çok komik geldi.Hakketen ne için biraz daha çalışması lazımmış söyleyiverin. Engin bilgilerinizden biz de yararlanalım. Kendi yorumuma gelince; Tek kelimeyle muhteşem olmuş.Çok otantik bir hava oluşturmuşsun.Çok etkileyici.Tebrikler. Ancak c4d ye yeni başlamış biri olarak ışık ve render ayarlarınızla ilgili birşeyler paylaşırsanız çok sevinicem. ____elçin |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yönetici
|
Merhaba ve teşekkürler, bu sahnenin ışık ve renderiyle alakalı minik bir tutorial ı hem mimari görselleştirme forumunda, hem de sitemde bulunmakta
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
|
çook teşekkurler.
![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sevgili Arkadaşım,
Özellikle ışık kullanımın çok güzel olmuş,ahşap dokusu gerçek gibi gözüküyor.. Tebrikler.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|