|
|
#46 |
|
Forum Üyesi
![]() |
galeri..
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
|
|
|
#48 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
kizmak falan degil niyetimiz! mumkun olan en guzel sekilde elestirebilmek maalesef su net ortamina bir turlu duyguyu tam aktaramiyorsunuz, su suratlarda %1-3 seviyesini gecmiyor yardim etmede ben her nekadar yazimi tekrar okumaya calisip bazi seyleri duzeltmeye kalksamda gene de zor! neyse... soylenmek istenen sudur!; siz bir degil bes verdikce eee mecburen bizde altinciyi istiyoruz, siz onuda verince 7-8 nerede diyoruz eee bu isler boyle olmasa su kiscik bir kac yil icerisinde sizce 3d olayi bu kivama gelebilirmiydi???kolay gelsin... |
|
|
|
#49 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
Alıntı:
Saglicakla ...
|
|
|
#50 |
|
![]() |
... Sevgili etic, şu an Galeri'desiniz zaten, çalışma melody'nin oyundan sonra ayasofya tarafından taşınmış... Ve oyunuz hiç şüphesiz her zaman geçerlidir....Mutlu günler |
|
|
|
|
#51 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
Alıntı:
aslina bakarsaniz internet explorerin hismina ugradim bir onceki sayfayi acmis ben son sayfayi tikladigimda son olarak sayin ayasofya 'nin yanitini gorunce de birden gaza geldim diyelim oy icin soylediginiz icinde cok tesekkur ederim. saglicakla kalin.
|
|
|
#52 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Oylarınız ve güzel yorumlarınız için
|
|
|
|
|
#53 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Galeriye girmiş son birkaç çalışma bana ilginç geldi.Kriterler mi değişti ben mi sanatsal yönünü anlamadım acaba desem kendimi ifade etmiş olurum.İncik boncuk modellemek zor mu geliyor?fraktal desenler görünce herkes neden bir tuhaf hayranlık besliyor?Bu çalışmanın bitmiş işler klasöründe olması gerekmiyormu?Elif Serencioğlu'nun çalışmalarıyla aynı kategoriye girebilecek çıkışlar böyleyse emin olun arkitera sunucularına gönderilmeyen yüzlerce çalışmada birsürü arkadaşımızın bilgisayarında bulunuyordur.Sayın yöneticiden ricam en azından galerinin seçkin çalışmalardan oluşması.Mimarların deyimiyle ben bu dahil bir iki çalışmanın galeride alınmasından rahatsız oldum.En basit soru şu,ışıkları gerçekten beğendiniz mi?Buradaki yorumumu tamamen forum yöneticisine yazdım.Çalışmayı yapan arkadaşımızla bir ilgisi yok.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Işık konusunda söylediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.
En son Parathoner tarafından düzenlendi : 16-09-2006 11:51 |
|
|
|
|
#55 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
ellerine sağlık. sabrın için kutuyorum kerem!
|
|
#56 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
teşekkür ederim nilüfercim
|
|
|
|
|
#57 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Süsün cinayet olduüuna katılanlardanım
Ancak bunun galeri'yi baltalayacağını zannetmiyorum. Hala yükseklik konusunda şüphelerim had safhada olsa bile bu da kompozisyonu darmadağın etse de bu çalışma render kalitesi açısından galeri'lik sayılır ki iş oylama ile girmiştir. Parathoner'in başka çalışması da vardır Galeri'de. Bu ilk değil. Sanırım dediğiniz kadar da kötü değil. Son söz kullanıcılarındır.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#58 |
|
Ziyaretçi
|
|
|
|
#59 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Çıkartın da herkes rahat etsin ! Başka çıkartılmasını istediğiniz resim var mı? "Yalıkavak" ve "mutfak şekerlemerli ve dünyaya mesaj" konularıda vardı. Ondan sonra mesaj atmayın buda layık değil diye buraya. Yada iyi bir sistem getirelim galeri konusuna. Çünkü sizin aranızdada bir anlaşmazlık var. Tolganın paşalimanı çalışmasını sadece Çetin Hocam onay verdiğin için girmişti. Ayasofya hocam galerilik değil demişti. Buna bir standart getirelim. Karara herkes uysun. Niye bukadar bu çalışmanın üstüne gelindi anlamadım.
En son Parathoner tarafından düzenlendi : 20-09-2006 17:09 |
|
|
|
|
#60 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
Direkt galeride ona göre
Kolayge lsin. __________________ Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA The Area Çetin hocada onay vermişti sanırım ama olay aslında bu değil bence....mutfak şekerlemerli ve dünyaya mesaj olan iş bence tam galerilik...bunun dısında kalan işler ne sekılde nası galeriye giriyo bende acıkcası tam bılmıyorum...yani butun kullanıcıları kastedıyorum....bende dahil olmak uzere... Bence cıkartın da herkes rahat etsin demektense galeride olanlar ve moderetorler bazı seylere karar vermeli diye düşünüyorum.. |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|