|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
olay ne ? nerde oy kullanıluıyo ?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Boşver abi. Bıraktım artık böyle şeylerle uğraşmayı. Yaparım çalışmayı gönderirim, ister göğe çıkarırlar, ister yerin dibine sokarlar.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
Eline saglık parathoner
çok güzeller Elestiri olsun diye söylüyorum kapının hemen yanında yatak olması pek dogru gelmedi banabir de sorum var antialaising olarak ne kullanıyosun ? |
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Teşekkür ederim. Antialiasing olarak "Mitchell-Netravali" kullanıyorum.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
![]() |
Syn parathoner:
Siteye çok girememe rağmen sizin çalışmalarınıza özellikle dikkat ediyorum..Tasarım modelleme ve render gerçekten başarılı...Özellikle modelleme yorucu geçmiş belli..Rustik tarz tasarımlar oymalar kakmalar insanı bir hayli yoruyodur belliki..Tek düşüncem tavanı sanki odanın ruhuna uygun malzeme ile kaplama ile kaplasaydınız veya beyaz olarak geçseydiniz dahamı iyi olurdu acaba.. Ellerinize sağlık yeni çalışmalarınızı bekliyoruz..
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
bu kadar olur...
En üstteki render ı gördüm ve bir alta geçince bu da gerçek resmi heralde diye düşündüm.Sonra anladım ki hepsi parathoner kardeşimizin birbirinden güzel çalışmaları.Emeğine sağlık..Kimseyi takma bildiğin yolda ilerle doğru yoldasın...
|
|
#22 | ||
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Kahverengi tonlar ile mavi tonlar kullanılabildiğini gözlemlediğim için böyle bir detay eklemek istedim açıkçası.
|
||
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
cok inceleyemedim ama mukemmel gorunduler. ayrica bu denli karmasik bir calismada kontrolu cok iyi saglamissin. ben kıskandim acikcasi.
ellerine saglik. |
|
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Teşekkür ederim evrimyigit
|
|
|
|
|
#25 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
merhaba Parathoner ,
oncelikle calismalariniz bana ornek teskil etmekte, bunu belirtmeden gecemeyecegim. cok basarilisiniz. konuya gelince duzeltme anlaminda ne yaptiginizi anlayamadim? acar misiniz biraz? kolay gelsin ...
|
|
#27 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Teşekkür ederim
Resimlerden biri gözükmüyordu. Yaptığım sadece linki değiştirmek oldu fakat, hem tüm resimleri sona attı. Hemde en az 1 karakter olmalı gibi alakasız bir uyarı yaptı. Bende düzeltme yapılmıştır yazmak zorunda kaldım. aksi halde linki değiştirmeme izin vermiyordu. Ben sadece linki değiştirmek istiyordum resim görünsün diye.
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
![]() kolay gelsin ...
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
Öğrenci
![]() |
render konusunda bakıp bakıp çokça ders çıkarılabilecek çalışmalar.
bu renderlara kötü oy kullanan bir insan beyniyle yorum yapmamıştır bence. kalbinden geçendir o. tabi eleştirmeye eleştirilir. yerin dokusu yatağın yeri... ama bunların hiçbiri bu çalışmanın muhteşem olduğuna şüphe getirmez
|
|
#30 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Ben buna yorum yapmadım değil mi.
Tavan yüksekliği böyle bir mekana göre çok basık. Tek sorun budur. Render galeriliktir. Parathoner zaten Arkitera Galeri Sanatçısıdır. Mükemmeliyetçi tavırları sivrilmiş ukala yönetici tavan yüksekliğine taktığından galeriye girememiştir. Bu olabilir sebep başka da değildir.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|