|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Paşalimanı
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
İlk kez bir konuyu galeriye taşımış bulunuyorum....
Bence baştan 2. imajdır bu galeriye giren.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bir kez daha..cok tesekkurler...Yoneticilik hayırlı ugurlu olsun bu arada
![]() Autodesk Behind The Screenz |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
evet cok hos duruyor sunumlar. ama benım gozume sonuncu sunumdakı arka tarafta batmak uzere olan bı gunes varken yandakı duvara gelen ısık patlaması rahatsızlık verdı. yınede galerıyı hakeden bı calısma. elıne saglık "tolgahang" devamını sabırsızlıkla beklıyorum
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Işık patlamasını cepheleri birbirinden ayırmak için yaptım ama dediğin gibi bu sefer bıraz gerceklıkten uzaklastı...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Sunum çok önemli gerçekten. Ve burada çok iyi kullanılmış. Ellerine sağlık
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Tolgahan,
Hani bitmiş evlerin fotolarını çekecektin. Bu arada bak tasarlayan da iyi yapmış bu evleri. Bazı çalışmaların mükemmele yakında modelleme ve rende riçerdiği halde güzel sayılmayabiliyor (en azında Arkitera camiası için) Ancak mesela bu iş gerçekten hoş. Fotolarını da gönder bak eminim ki gerçek-ğinden daha iyi sunmuşsun. Herkes görecek. Tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Ben Tolga'nın bu illüstrasyon tarafını seviyorum aslında
Bizdeki radiosity, max daki mr gibi, emek verilerek alınan bi render var. Genel olarak güzel iş ama eski işlerini daha bi tutarım. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Evlerin resimlerini çekicem.Geçen gün evlerin önünden geçtim cok guzel olmuslar..O gün makina yoktu yanımda..Bu arada projeler İzmir çeşmede yapıldı Mimarı Özer Kılıçtır..
Bazı çalışmaların modelleme ve render kalitesi iyi bile olsa sayılmamısı benim için cidden güzel bisey ben buranın çıtasının yüksekliğini çok seviyorum..Burda yapılan yorum tr3d de ve dinodream vs... gibi sitelerde yapılan yorumlardan daha ii... Ama takdir edersiniz ki adı üstünde iş belli kaygılarla yapılıyo sonucta elımden geldıgınce ozen göstermeye çalısıyıorum..Bazen olması gerekneden fazla emek harcıyorum bir hiç ugruna, sizde ki bu radiosity , GI , FG , AO gibi ayarların hepsi bu sahnelerde var : ) zaten işi güzel de gösteren bir nevi bu tür yardımcı öğeler...Eski işlerin daha farklı olmasının nedeni ,işleri daha cok severek yapıyodum..Şimdi yeni bir yüksek yapı projesi ile uğraşıyorum bitirdiğim anda Hemen eskizlerini filan yaptıgım bir calısmaya baslıcam ınsallah cok guzel olcak..Bu sefer kendim sadece kendim için yapıcam Bazı arkadaslarla hazırladıgımız . Yararlı olcagını dusundugum güzel bir kaynak : http://www.lamrug.org/presentations/...ch_2005_v2.pdf
Cgtalk Grand Space opera Alias Maya Behind The Screenz Tolgahan Gungor Mimari Gorsellestirmeler Pine Hill Kordelya En son tolgahang tarafından düzenlendi : 06-09-2006 22:55. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
emeğine sağlık tolga
![]()
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
sunumun çok güzel olmuş... ellerine sağlık ..render da tatmin edici..
devamını görmek dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
sunum, render ve tonlamalar çok başarılı olmuş başarılar...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|