|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sessiz hatıralar
merhaba
![]() uzun zamandir ugrayamadim. artik yeni bir bilgisayarim var!!! gunlerdir onunla ugrasiyordum. bu sahne daha onceki calismalarimdan biraz daha farkli. yeni modern bir mekan tasarimi yerine, biraz daha eski "anneanne evi" tarzi bir mekan yapmaya calistim. amacim biraz kullanilmis ve eski doku calismakti. tabii cok abartmadim cunku anneanne evleri hep temiz olur ehehe. butun modeller poly. ve max'te yaptim. texture'lari unwrap ile photoshop'ta yaptim. render vray ile. elestirilerinizi bekliyorum ![]() YUKSEK COZUNURLUKTEKI IMAJ ICIN LUTFEN TIKLAYIN: http://giraffe3d.com/images_large/1400_silent.jpg ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Tebrikler giraffe, ![]() Dün akşam Grafficafe'de görmüş ve arkitera.com'a 'ne zaman gönderir?' acaba diye merak etmiştim...Orada verilmiş yanıtlar ve elştirileri okuduğum için katacak bir şey bulamıyorum...Sevimli bir 'anneanne köşesi'... Başarılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
saol
cok tesekkurler.aslinda dun buraya da yollamistim. ama bir sekilde gonderemedim. sonra ayasofya duzeltti. ama hala galeri bolumune bir cevap yazmaya calisiyorum ve gitmiyor- yetkiniz yok diye. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Hocam bu inanılmaz, Aman Allah'ım!.
Eline sağlık.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Perfect..... No command ! "Galeri" için benden 1 oy ... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, ![]() Tekrar tebrikler ve yeni bilgisayarınızı güle güle kullanın... Galeri bölümüne aktarma yetkisi sadece Ayasofya ve Çetin Tüker'de sanırım ve en kısa zamanda bu güzel çalışmayı Bitmiş İşler bölümünden oraya taşıyacaklardır... Siz eserinize gelecek güzel sözlerin keyfini çıkarın bu arada.. İyi günler |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Eski dokunun içinde duvardaki raf sanki biraz yeni kaçmış gibi. Duvardaki kertenekele ise çok hoş
. Ellerinize sağlık, ne cevherler varmış . |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Sadece yaptığı işleri bırakıp gitmese biraz daha forumla alakalı olsa yönetici bile olurdu. Ama bu şekilde biraz zor. Yine de seviyoruz Giraffe'yi.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Süper!
Anneannen yabancı dilde gazeteler mi okuyor? ![]() Bence çok güzel. Umarım CGSOCIETY de galeriye girer bu çalışma tabi eğer hala girmediyse.... Ben sadece şöminenin içinin fazla temiz olmasına takılır gibi oldum ama çok da önemli değil (gerçekten de temiz bir hanımmış). Bir de en sağ üstte köşede sanki tavan çizgisi görünüyor gibi, o olmasın bence. O üçgene takılıyor göz. Hiç olmasın daha iyi. Şimdi benim de bi çalışma çıkartmam gerekecek.... ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Süper bir çalışma olmuş ellerine sağlık beni tek rahatsız eden olay sehpa ve şöminenın yarıda kesilmiş ve kadraja alınmamş olması..
bir render daha alırmısın Ayrıca o süleymancık yani helal olsun diyorum başka bişey demiorum.. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Harika! fena imrendim pera palas ın arka sokaktan görünümüne başlamıştım ama şimdi bu tarz bi iç mekan canım çekti doğrusu, tebrikler
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
CGTalk da 5 yıldız verdim, bu rendere aşık oldum ben, harika
Yalnız Giraffe bu ışık ve GI hakkında bize ipuçları verir misin? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaslar merhaba
![]() sonunda buraya cevap yazabiliyorum. 2gundur galeri kismina, hic bir basligin altina mesaj atamiyordum. oncelikle yorumlariniz icin cok tesekkurler ![]() cetin: cok guldurdun beni ehehehe gurgur: yeni sahnende basarilar design2: isik olarak gunes icin vraysun kullandim bunda. biraz da deneme olsun diye. ben aslinda surekli degisik teknikler denemeyi seviyorum. ve onlarla benzer sonuca ulasmak icin alistirma yapmayi. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
Bence bu çalışman, bizi ateşledi, kesinlikle bunun sonucunda daha güzel şeyler göreceğiz, Çetin Hocam'ın neler yapacağı belli olmaz. Ben diğer işleri bi süre askıya alıp ciddi bişey yapacam, gerçi buradaki ustalara yetişemem ama olsun bi deneme... Hayırlısı.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ziyaretçi
|
Tek kelime ile Super- Baska ne denebilirki..
Masaüstü resmimi Bunu Yaptım ![]() |
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|