|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaslar degisik bir isik denemesi yaptim.
daha karanlik bu sefer. yorumlarinizi bekliyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
|
cok daha dramatize olmuş, ben bunu daha cok sevdim, eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
|
ilk kez bir değişiklik gördük hehehe
bence daha iyi hüseyin daha karanlık yapmıştı ama. )Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
ama o kertenkele hep orda duruyor, akşam olmuş gitmemiş
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
|
Bence bu kez de fazla "low key" olmuş Kontrast kaybı var. Nitekim PS 'de "levels" değerlerine baktığımda koyu alanda bir yığılma gördüm.
Bir önceki imajda da fazla ışık vardı ve "high key" bir görüntü vardı. Azcık dokundum. (Affınıza sığınarak). Sadece bir öneri. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gözümüz aydın Vray for maya sonunda çıktı artık daha hızlı ve böyle güzel renderlar cıkarırız inşallah..
![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Forum Üyesi
|
Elif bizi topa tutacak valla. tr3d 'de ben de bir color correction düzeltmesi yapmıştım, Çetin Hocamda yapmış
Varmı acaba daha re-touch yapan Elif, ellerine, yorumuna, sabrına sağlık. Bu son ışık ayarı bana daha etkileyici göründü. Hepimiz daima öğrenciyiz, sakın (kendim için konuşuyorum) bilmiş tavırlar içinde olduğumu sanma. Ben pek yorum yazmıyorum, sana nazım geçtiği için yazabiliyorum ve çalışmanı tekrar ele alıp düzeltmeler yapıyorum. Çünkü birkaç defa bazı forumlarda azarlandım Herkese yorum yazınca "çok bilmiş havalarında olan bazı vrayciler var" demişlerdi bende o günden sonra pek yorum yazmıyorum. Paragrafın ortasında da dediğim gibi sakın beni yanlış anlamayasın, sadece nazım geçtiğinden. Tekrardan ellerine ve yüreğine sağlık. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yönetici
|
Parathoner'ciğim ben sana ancak neden yorum yazmıyorsun diye kızarım.
Ancak o zaman. Sanırım anlatabildim. Sen Arkitera'yı ayrı tut. Herkese herşeye yorum yap. Kise kızamaz sana. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
|
rica ederim arkadaslar
![]() istediginiz kadar yorum yapabilirsiniz. zaten yorum yapilsin diye atiyoruz foruma ![]() ben tam tersine seviniyorum fikirleri okudukca ve cok katkisi oluyor. tesekkurler ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Forum Üyesi
|
süpeer
Gerçekten müthiş bir çalışma ellerine sağlık.Ben sadece koltuğun o parlak tekerleklerine takıldım ,mekana yakışmamış sanki.. Tabi bu sadece benim yorumum.Bu arada ışıkların yumuşaması daha iyi olmuş.Tek kelimeyle müthişsin,her zamanki gibi hayranım..
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
|
:)
gayet başarılı.... tebrikler
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Forum Üyesi
|
ilk render sanki "outdoor" gibiydi, mekan balkondaymış gibi bir hava vardı..
2. ışıklandırma tastamam oturmuş -şöminenin taş dokusu hariç, neden bilemiyorum ama biraz rahatsız etti beni- söylenebilecek hiçbirşey yok bence.. hele ki detaylara harcanan emek ve özen..! müthiş....!! tebrikler ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Arkitera Üyesi
|
tek birşey söyleyebiliyorum...
süper....Ellerine sağlık...Yine son derece başarılı ve photoreal bir giraffe çalışması...
|
|
|
#29 |
|
Forum Üyesi
|
çok süper olmuş ellerine sağlık.çok gerçekçi duruyor ![]() |
|
|
|
|