|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Medieval Village
Kişisel çalışma, cinema4d ile yapıldı - render: radiosity - render süresi: 1.30 kadar
![]() En son gurgur tarafından düzenlendi : 12-07-2008 21:43. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Eeee ne dersiniz galeriye alalım mı?
Tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
|
...
Alıntı:
Tebrikler gurgur ...
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
cok teşekkürederim ayasofya ve etic hocam
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Neden bu kadar "noisy" flu ve sanki üzerine PS efekti atılmış gibi duruyor??? Bir de kadraj biraz sıkışık ve rastgele geldi bana, sanki bir oyundan bir sahneymiş de o anda rastgele screen capture edilmiş gibi.
Onun dısında bence ilerlemeye acık bir tarzınız var ama hızlı üretmek yerine daha cok detaya girmeye calışmalısınız. Yani bu iş sanki cok daha iyi olabilecek bir işin taslagı gibi. Daha cok calışılmalı üzerinde. Sonuç: Ben kendi adıma (eleştirilerime ragmen) beğendim ![]() Başarılar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
teşekkürler Çetin hocam, Ps de cmyk sının siyahına az blur vermiştim, etki o yüzden.Eleştirilerinizi dikkatle okudum, bi sonraki işimde pek acele etmiycem. Beğenmenize sevindim
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Pastel
Pastel calisma gibi.Gayet hos.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
cinema4D
abi elinize sağlık çok güzel olmuş.
cinema4D max in yapabildiği her şeyi yapabiliyor mu? aralarında çok fark var mı?
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|