|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Venice Ghetto
venedik ten bişeyler
![]() En son gurgur tarafından düzenlendi : 12-07-2008 21:45. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
sağdaki binanın sıvası kumaş kaplama gibi olmuş
ancak keyfe keder sizi galeri'ye alıyorum efendim tebrikler (Hangi programı kullandığınız Modelleme ve render hakkında bizi bilgilendirecek bir kaç detay veriniz lütfen.) Taxture örneği de olur. Tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Öncelikle teşekkür ederim galeriye seçtiğiniz için, işleri arka arkaya yollarken buraya kabulünü bilmeden tekrar biten işlere attım, pardon.Yeniyim aranızda bilmiyorudum
![]() Program: Cinema4D Render: Radiosity Süre : 6 saat kadar Texturelerin %90 ı ps de yapıldı, bunun 2. versiyonu da yakında gelecek. Bir yarış sahnesi... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
daha onceki bi çalışmanda da 40 dak yazmışsın. gerçekten inanılmaz bi hız. ben herhalde günlerce uğraşırdım gene de böyle bişey çıkmazdı. güzel bir sahne olmuş.
Tek eleştirim: sokak kaplaması o kadar muntazam ki. o kadar dökük sıvalı bakımsız yapıların yanında sokak taşları bal dök yala şeklinde. ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Yazdığım süreler rendelerin süresiydi, modelleme gibi algılanmış, "render süresi" diye belirtmem lazımdı.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
bana da arkadaki binalar garip geldi sanki onlar farklı bir yerden gelmişler ve yine onların dokuları da biraz yapay olmuş tabii bunlar benim fikrim ve herşeye rağmen çok güzel ellerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
tek kelimeyle çok güzel....
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
her zamanki gibi orjinal kotu bozmuslar! isik ve renkler cok grecekci geldi bana da (Arka daki binalar haric!) ama gercekciligi azaltan cok fazla nokta var! bileginize saglik... kolay gelsin... |
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
...
ağzım açık bakıyorum. tebrikler...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Bu modellemede merak ettigim konu hazir olan nesne varmi acaba.Varsa hangilieri.Örnegin bisiklet ,sokak lambasi...bunlar sanirim hazir objeler olmali.Deil mi?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Sahnede hazır model yoktur, kullanmayı de pek sevmememe rağmen kullandıysam da (bkz.köşebaşı işi) belirtirim.
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yönetici
|
Hiç Venedik'te bulundu mu Serkan Gürgür?
Ben bu çalışmayı çok başarılı bulduğumu belirtmek isterim. Bu bölümde girip baktığımda hep ilk olarak açıyorum... Bu arada bölümün altına yazılan bu yazılardaki tasarım sorunu iş listemizde, daha iyi okunur ve takip edilebilir hale gelecek.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
Hayır hiç bulunmuşluğum yoktur Ömer Yılmaz hocam
Bu arada güzel yorumunuz için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
güzel
her şey biyanada şu bisiklet çok güzel olmuş yorum yapmakta beklemem bisikletin hazır model olduğunu düşünmemdi.
elinize sağlık. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|