|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bir çalışma
merhaba arkadaslar,
uzun zamandan sonra bir calisma yolluyorum. cok hizli yaptigim bir calisma. aslinda basit ve yeterince detayli degil. ama son yaptigim calismalardan biri. uzun zamandir da bir sey yollamadigimi farkettim. herkese sevgiler ![]() En son giraffe tarafından düzenlendi : 14-04-2006 17:46. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Çalışmanızı biraz evvel Grafficafe 3d forumunda gördüm ve mutlaka Arkitera'ya da gönderilmiştir diyerek buraya uğradım.. ![]() Güzel, sade bir modelleme ve başarılı bir Vray 'render' çıktısı ...tebrik ederim ![]() Ancak takılmadan edemeyeceğim böyle beyaz bir oturma grubunun yanıbaşında bir açık mutfakta yemek pişirmek ve konuk ağırlamak hatta bir kaç minik afacanın lezzetli soslara dalmış parmaklarının bir kaç yerde parmak izlerinin kalmasını engellemek büyük bir maharet gerektirecektir mekan sahibi için... İyi çalışmalar not: Bu arada Tuğhan Arslan ile çok gurur duyduğumuzu ve sevgiyle daima 'sonsuzluğa' hiç karışmamış gibi andığımızı bir arkadaşı olarak size belirtmek isterim...pek çok genç gönüle azmiyle örnek teşkil etmesi dileğiyle...sevenlerine sevgiler ve sabırlar.... En son asteria tarafından düzenlendi : 14-04-2006 16:39. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
asteria,
tughan icin yaziklarina sonsuz tesekkurler. tughan benim cok iyi arkadasimdi. yokluguna alisamiyorum. insallah son calismasini tamamlayacagiz. hatta onu tamamladiktan sonra, cetin ve arslandan cok guzel bir fikir geldi- bir yarisma yapalim. tughanin tamalayamadigi en son kisa filmindeki su ana kadar yapmis oldugu herseyi yarismacilara verip, birer animasyon yapmalari gibi. zaten mekan tamamen modellenmis. karakter de oyle. riggingleri de hazir. yavas yavas sekillenecek insallah. sevgiler ve tekrar tesekkurler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Size ben de aynı sözcüklerle mukabele edebileceğim.." yokluğuna alışamadım " En son Grafficafe'ye Bernard Shaw' un Pygmalion adlı oyunu için hazırladığı gönüllü animasyonunu gönderdiğinde çalışmayı çok sevmiş ve animasyon projesinin tamamlanmasının ardından vereceği 'link'i sabırsızlıkla beklerken 2 sabah sonra sarsan haberi almak inanılmaz oldu..Son dakikalarına dek sevinç ve azim taşımak bu olsa gerek... O'nun çalşmalarına hayat ve yürek verdiğiniz için teşekkür ederim katkısı olan herbirinize...onun arkadaşlarının da yüreği ona benzeyecekti elbette.. Yüreklerinize ve emeklerinize sağlık...sevgilerimle.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
yaaa işte
giraffe isimli arkadaşımız böyle yetenekli böyle alçakgönüllü böyle düşünceli ve vefalıdır ama foruma KIIIRRRKKK YILDA BİR UĞRAR Tuğhan'ın haberini bu foruma taşımamıştım biraz üzüntü duyduğumdan belki de hoş bir haber olmayışından ne bileyim sizler bu görevi üzerimden aldınız Kolay gelsin
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
4/4 lük çalışma ellerine saglık.... Maya mental ray de su area lights etkısını yakalamak ısterken bır gun olup gıdıcem...Cidden süperrrrr
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
ayosofya haklisin.... daha cok zaman ayirmaya calisacagim.
tughan konusunda da hissettiklerini anliyorum. bana da forunlarda bu haberi verirken cok zor gelmisti. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
........ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
tolgahang
ben maya bilmiyorum. mentalray de...o yuzden cavap veremedim. ama eminim area light vardir. bence olmamasi mumkun degil. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
yok area light var ama o etkıyı mayada yakalamak ınan cok zor ondan cok ugrasıyorum ama olmuyo... olcak ınsallah... Ambient occusion varmı bu sahnede mrk edıyorum..
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
galeriye zıplatıyorum konuyu ona göre
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Süper ışık, tam da dediğin gibi hızlı bir model ortamını nasıl da dayanılmaz hale getiriyor. Eğer yüzsüzlük olmayacaksa (oluyor tabii ama
)o ayarların presetlerini kaydettiğin .rps dosyasını yollasan, ama tabii emek var, bunu talep etmek anlamsız da kaçabilir. Yani eğer diyorum bu kaliteye ulaşmanı sağlayacak ve paylaşabileceğin püf noktaları varsa memnun olurum.İyi çalışmalar.
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba,
tesekkurler galeri icin ![]() cassiandro ayarlarin hic bir ozelligi yok. oyle bir dosya kaydetmedim. ve su an bilgisayar render'da. ama sana hatirladigim kadariyla soyleyebilirim. irradiance map +lightcache kullandim. irradience map: min -5 max -1 threshold: color 0.4 , normal:0.3 distance:0.1 lightcache: 1500subdivisions use lightcache for glossy reflections: isaretli bu kadar. ama isigin bu ayarlarla ilgisi yok. bir cok arkadas bu hatayi yapiyor. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
cok iyi bir calisma olmus. eline saglik
bu forumdaki calismalarin hepsi cok guzel. eger bi web siten varsa onuda yazarmisin. yaptigin diger alismalarida gormek isterim. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben ortamda elde ettiğin ışıklılığı yada "aydınlık" etkisini kastetmiştim, yani basit bir model işin ehlinin elinde çok hoş oluyor demek istedim
. ellerine sağlık
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|