|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Yalikavak
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
tebrikler
Öncelikle elinize sağlık, aslında söylenecek birşey pek yok da, sormak istediğim, iç mekan tasarımı da size mi ait? dekorasyon, biraz kalabalık görünüyor, hele de bunun bir yalıkavak evi olacağını düşünürsek..
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
aynı fikirdeyim çok kalabalık geldi
kabalık edip kalabalık demeyeyim dedim. gones kabalık etmiyor da olsun onun sorması daha iyi oldu. bu aralar minimalist tarafımı sevyim kabardı da.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
CAD dosyasındaki tefriş yerleştirme planına göre yapıldı.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
Sizleri takip etmekten büyük bir keyif alıyorum. Emekleriniz takdire şayan. Tebrikler.
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
ehem
bence daha az eşya olabilirdi. Bir de mutfaktaki üst dolap ne kadar yüksek öyle neredeyse buzdolabından da üstte. Onu farkettim. Yine de galerilik tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Buzdolabının boyu 190 cm, fakat bu görüntülerde 100 cm kadarı gözüküyor. Aslında 100 cm den sonra herşey kesilmiş (tabi arkası görünmesi gereken eşyalar sadece). O sizi yanıltmış olabilir mi Ayasofya hocam? Yoksa ben cm hesabı modelliyorum projeleri ve ölçülendirmelerde şu ana kadar pek bir sorun yaşamadım. Dolabın yüksekliği de tavandan 50 cm aşağıda.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
![]() |
ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma. dolap gerçekten biraz yüksek gibi duruyor. ergonomik olarak tavandan kaç cm alçak oldugundan ziyade yerden yüsekliği daha önemli görünüyor. Renkler, kalite müthiş. ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
ehem
o zaman parathonercim buzdolabı kesildiğine göre hani terayğının kesiti hani zeytinlerin bir bölümü kalmış seytin kapı hı? şaka yollu yine diyeyim eline sağlık
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|