|
|
#31 |
|
Yönetici
|
DTG'de Çetin'in sunumunu izleen var mı aramızda.
Sunumdan sonra hemen kaçtı mesela benim sunumumu izleyemedi ama onun sunumu çoğu kişiyi etkiledi. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Forum Üyesi
|
ayasofya, DTG ne olaki?
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba gün, DTG, Dijital Tasarım Günleri her yıl düzenlenen, akademisyenler, firmalar, sanatçılar ve yazılımlar geliştien kişilerin biraraya gelebildiği, sunumlar yaptıkları bir etkinlik. Bu yılki geçen hafta içinde yapılmış ve Ayasofya ile Çetin Tüker de kendi alanlarında sunumlar yapmışlardı... Daha fazla bilgi için link: http://www.grafficafe.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1337 İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkürler Asteria,
Allah'ım neler kaçırıyorum. Meslekten yapmamak çok kötü bişi. Neler çıkmış böyle. Başarılar herkese.. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Forum Üyesi
|
Türkçem için özür. Mesleği yapmamak olcaktı.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Forum Üyesi
|
Rica ederiz...bazen hızlı yazınca böyle şeyler olabiliyor... |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Yönetici
|
Ben DTG günü sabahtan okulda sınav yaptım. Sonra koşa koşa İTÜ'ye geldim hatta 5 dk gec bile kaldım sanırım. Be yolda gelirken o sırada yeni teslim ettiğimiz bir işe revizyon geldiği haberini aldım, sunuşumu yaptım ve hemen aceleyle çıktım.
Ayasofya'nın sınışunu izlemek istiyordum. Aslında o gun yapılan bütün sunumları izlemek istiyordum. Keşke bir dahaki sefere bütün bir günü filme falan alabilsek ilgilenenler bunları üzerinde daha sonra calışmak üzere alabilse. cok güzel olur. Cunku cok degerli çalışma ve bilgiler veriliyor ama mesela ben kimseyi izleyemediğim için hiç bir şey ögrenemedim bu sene ![]() |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Arkitera Üyesi
|
gercekten cok şık bir calışma olmuş tebrik ederim.emegine saglık
![]() |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Forum Üyesi
|
"Tadından yenmez denir" ya aynen o kalitede.. Tebrikler..
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Arkitera Üyesi
|
net üzerindeki sunumunu yeni gördüm ingilizce bilgim iyi olmadığı için konuyu anlayamasamda görseller iyi olmuş.. çetin bey bi sorum olacak haddime düşmek eleştirmek ama bu konuyla ilgili yamış olduğunuz kitabınızıda okuyan biri olarak tonozun içindeki lambanın kaplaması metalmi olmuş yoksa içinde lambamı yok? uzakta duran lambanında açısı iyi değil gibi .. diğer üstadların eleştirilerinide dikkate aldığınızı düşünüyorum fakat yapılan eletirilerden sonra henüz bi render almadınız sanırım.. en son resimleri hala göremiyoruz forumlarda?? saygılar ve başarılar.. kendi çapımda eleştirmeme rağmen bigün böyle bi eser ortaya çıkarıp insanların deli gibi eleştirmesini isterdim..
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Yönetici
|
Bu çalışma Ballistic Publishing tarafından 2008 içinde yayınlanacak olan Elemental 3 isimli kitabın 127. sayfasında tam sayfa olarak basılacaktır.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|