|
|
#16 |
|
Yönetici
|
Resim "attachl"ıyamıyorum?????
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
|
95 kb bile olsa sorun çıkartıyor bazen
90'a inse bazen sorun çıkarmıyor. belki ondandır.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ziyaretçi
|
benim haddime degil ama
1:medivendeki kupeste varya onun dokusunu daha gercekci olsa iyi olur cunku bana gore boyle 3d oldugunu belli ediyor ve siritiyor 2: merdivende cıkardan donen yerdeki basamaklarda cok fazla koyuluk olmus oda ben biraz daha azlsa iyi olur.. 3: merdivendeki korkuluklari basamklara golge bırakmasida iyi olur bence 4: bence 130-140 dereceli acidan gunes yansimasi olsa hic de fena olmas,gunes isinlari falan.. 5: merdivendeki basamaklarin yukaridan asagi dogru hepsinin ortasina dogru inmesi iyi fakat en ortadaki...cicek saksinin oldugu yerdeki mediven cok duz...galiba yapan ustanin 1 tane duz kalıbı varmis ![]() bide baslakenki merdivenlerde tersine ortaya dogru yukari cikiyo onun biraz azalmasi fayda var 1 de ilk mediven kendini bir resimmis gibi hissettiriyo cok guzel bi calisma bende bir gun yaparim bole bisey ![]() |
|
|
|
#19 |
|
Yönetici
|
Eleştirileri dikkate alıcam.
Bir gün böyle birşey yapabilmek için gerekli olan Çalışmak, ögrenmek, denemek, çalışmak, çalışmak, çalışmak, çalışmak..... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Forum Üyesi
|
Sevgili Çetin Tüker 'Tonozlu sokak-Vaulted street' adlı yapıtınızı 3D Total'da sergilenmeye değer yapıtlar bölümümde görmek sürpriz ve benim için bir gurur kaynağı oldu.... Tebrikler Link: http://www.3dtotal.com/ |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yönetici
|
Evet güzel bir his...
Teşekkürler![]() En son Çetin Tüker tarafından düzenlendi : 09-03-2006 20:43. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetici
|
Tonozlu Sokak Expose 4 de finale kaldı. Henüz kitaba girmesi kesinleşmiş değil. Umarım bu kez başarırım. Başaramazsam? Seneye daha iyisini yaparız
![]() En son Çetin Tüker tarafından düzenlendi : 20-03-2006 11:36. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, 'Tonozlu Sokak' Expose 4 'e henüz tam anlamıyla katılmamış olabilir ancak 'Sad Street' 3D Total 'ın 'Digital Art Masters Volume 1' ine girmiş...ve kitap satışa sunulmuş...İlk ciltte görülen sanatçılar arasında olmak da gurur verici diye düşünüyorum.. Kutlarım...'Tonozlu Sokak' için de benzer başarılar oluşur ümit ederim.. ![]() not: Galeri bölümü olduğu için ek koyamadım ancak 3DTotal.com 'da ilanları görülebilir... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkitera forumda sizinle fikirlerimizi paylaşmak, eleştiri almak gerçekten de gurur veriyor insana. Gururun yanında heyecan ve azim de veriyor tabii.
Çok iyi yapıyorsunuz bu işi, iyiki yapıyorsunuz, ellerinize sağlık.
|
|
|
#25 |
|
Yönetici
|
Tonozlu Sokak'ın 3D Total.com da çıkmış olan yapım hikayesi.
Aynı zamanda 4. Dijital Tasarım Günleri için hazırladığım sunuşun küçük bir özetidir. http://67.15.36.49/team/Tutorials/va...vaulted_01.asp |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
|
gerçekten inanılmaz olmuş. eline sağlık. başarılar...
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yönetici
|
Profesyonellik denilen şey bu olsa gerek, örnek alınması gereken bir çalışma.tebrikler..
![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Forum Üyesi
|
gözden kaçırdımsa özür, hangi programda modelledin. verilen sitede geçirdiğin aşamalara baktım da. ilmini biliyosun bu işin
. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Forum Üyesi
|
Eğer yanlış hatırlamıyorsam Çetin Tüker 3ds Max kullanıyor modelleme çalışmalarında ve 'render işlemi için de programın kendi içine entegre edilmiş 'render engine' leri kullanıyor...bu kez galiba 'mental ray' di... Bu arada sizi de tebrik ederim Çetin Tüker, güzel bir sunum olmuş, zaman ayırmaya değmiş doğrusu ![]() Başarılar |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yönetici
|
Evet MAX ve Mental Ray kullanıldı. Ancak dokular o kadar yogun ki nerdeyse scanline da yapsak olucak gibi
![]() güzel sözler için teşekkürler Şaka Şaka ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|