|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tolgahan Güngör // Kordelya Evleri
Yeni proje // Kordelya Evleri //
Sadece görselleştirmeler bana aittir.Mimari proje başkasının. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Grafik tasarım Ve Mimari Görselleştirme
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Havuz Paftası
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Otopark
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Vaziyet
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Güvenlik
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
en son karelerdeki kolaj oldukça güzel.
kolay gelsin
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
gercekten cok güzeö olmus
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Render süreleri 4 ile 8 saat arasında deişiyo....Paftaların ebatları 5000 x 3500 katalog da kullanılcagı ıcın 300 dpı da 5000 x 3500 alıyorum...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu çalışmanın, bu konuyla uğraşan tüm genç arkadaşlarımıza,
-->Titizlik ve tutarlılık (Grand Space Opera'ya ve bu çalışmaya bakınız.) -->İş ciddiyeti ve sevgisi (Posterlerin boyutlarına bakınız: 5000x3500 olay budur..) -->Estetik kaygı, uyum ve kompozisyon (En çok sıkıntı çekilen ama farkına varılmayan konulardan birisi, özellikle son zamanlarda...) -->Fotogerçekçi mimari görselleştirme tekniği (Nedense herkesin yukarıdaki konuları es geçerek en çok dertlendiği konu...) açılarından örnek teşkil ettiğini düşünüyorum. Bu çalışmanın kalitesi, mimari tasarımın genel kalitesini oldukça yükseltmiş ve onun olumlu yönlerini kandırmaca yapmadan çok güzel ortaya koymuş bence.. Mimari tasarımın başkasına ait olması bu tür çalışmaların değerini ve örnek teşkil edişlerini etkilememeli. Velhasıl, Galeriye girmesi gerekir.. Bu kadar zaman neden girmemiş şaşırdım açıkçası.. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Diyalog Konugu
|
Alıntı:
) aynı fikirde aslında:bkz: Tolgahan Güngör // Mimari Çalışmalar // |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Bir minik ayrıntı göz ardı edildi galiba... Yöneticinin belirlediği Galeriye özel kurallar gereği bir çalışmanın veya bir grup çalışmanın Galeri'de yer alabilmesi için diğer üyelerin bu konudaki olumlu önerilerinin sayıca fazla olması gerekiyor ve yönetici tarafından da haklı görülüyorsa bu çalışmalar Galeriye taşınıyorlar.. (Kural # 4)Ben de bir üye olarak bu çalışmaları Galeri bölümüne yakıştırdığımı belirtmek isterim...bu durumda olumlu oy sayısı oldukça yeterli görünüyor...Galeride görmek dileğiyle.... İyi çalışmalar ----------------------------------- GALERİ'ye GEÇİŞ KURALLARI 1. rendering çok geniş bir kavramdır. İlla ki bilgisayarla render ediliş gerekmez. Eğer çalışma rendering kavramına uyuyorsa 3 boyutlu veya 2 boyutlu veya sonradan üzerinde edit edilmiş olabilir. 2. mimari olmayan çalışmalar rendering bölümünde bile zor yer bulurlar. Çok çok başarılı olsalar bile galeri'ye giremezler. (Örneğin eti yami reklamı gibi) 3. özgün olmalıdır. Başkasının işi ile galeri'ye girmeyi hiçbir üyemiz istemeyecektir ama esinlenme kavramına bile çok sıcak olmadığımızı belirtelim. Aksi durum halinde galeri bölümünden silinme olacaktır. *4. Galeri'ye girecek çalışmaları üyeler belirler (ilk bir kaçını yöneticiler belirleyecektir) Birkaç üyemiz "evet bu çalışma galeri'ye girebilir" şeklinde o konu altına yazdıklarında yöneticiler kısa süre içinde bu konuyu galeri'ye taşırlar. Genelde bir galeri üyesi (önceden galeri'de çalışması yayınlanmış üye) tavsiye ederse birkaç kişi zorunluluğu aramadan çalışma galeriye geçecektir.* |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
ya orası burası ne fark eder oraya konulanlar arkitera ana sayfada filan cıkıyomu farkı ne ? ( cidden bilmediğim için soruyorum )
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|