|
|
#16 |
|
Diyalog Konugu
|
benim kişisel fikrim şu:
iyi işler bir şekilde bir araya toplanırsa sonra bunlar birçok şekilde değerlendirilebilir (ana sayfada yayınlama da olabilir, konu açıklarken referans/örnek olarak da gösterilir... Bundan 2 ay sonra sizin bu forumdaki çalışmalar database'in tozlu tablolarında, 15 sayfa öncesinde biryerlerde kimse tarafından görülmeden kala kalacak... Ama çok az sayıda işin bulunduğu galeride yüksek ihtimal 1 yıl sonra forumu ilk ziyaret eden insanlara da esin kaynağı olabilir. Yani aslında günlük hayatta da bu böyle, beğendiğiniz şeyleri ayrı bir yere koyarsanız, diğerleri zamanla çöpe gider... Biz istiyoruz ki bu güzel çalışmalar daha uzun süre göz önünde olsun... Ama sanırım siz biraz sıkıldınız/gerildiniz bu işten Çalışmalar sizin elbet, siz bilirsiniz, nasıl isterseniz öyle değerlendirirsiniz; bize susmak düşer... Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
|
dogru ya ben su gerıye gıtme olayını unuttum cok haklısın ama sımdı bırsuru calısma koydum bunlar ıcın teker teker mı topic acıcam yoksa gene bellı bı baslık altın damı toplıcam ( mesala Tolgahan gungor mımarı ısler ) butun ıslerı bunun altında mı toplıcam ??
( saat 4:30 forumda yazı yazıyorum ) Yahu su brazil maya hakkında bıseyler cıtlatsan ne guzel olur.. Hala akllım orda Hayır bı tester fılan olsak bari ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
|
her biri için ayrı ayrı konu açabilirsiniz.
hepsinin galeriye girmesi söz konusu değil bir kaç kişi seçiyoruz öneriler geliyor koyuyoruz mesela galeriye giremeyecek bazı çalışmalar da mevcut uzun uzun anlatmıştık ikincisi çıtlatma olayını da bir konu açınız tester işi için de kutu açarlar mı (parfüm niyetine) bilemem çünkü brazilciler biraz da haklı olarak Türkiye'den çok da hoşnut değiller. KOnu dışı olmayalım giderayak.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
|
Valla enteresan bu konuda cözdaş ı konuya acıklık getirmesi için davete cagırıyorum.Meraktayız beklıyoruz... Ne oluyo ne gıdıyo bu işlerde prosedur nedir nası gıder...Ayrıca Vray maya cıkmak uzere romanyalılar biraz tembelmiş şimdi splutter brazil for mayayı cıkarsa ne guzel olur...deilmi cözdaş??
![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Diyalog Konugu
|
yine konu dışı olduğumuz için kısaca:
Yani şu aşamada beta tester olmanız pek mümkün değil malesef. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
|
Pekı daha kesıtrmeden sorıyım beta tester olmak ıcın ne yapmak lazım $? herseyın mı lısanslı olması gerek..
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Diyalog Konugu
|
"Brazil for Maya" betatesterı olmak için şu anda yapabileceğiniz tek şey the Orphanage'da işe girmek
Dışarıdan betatester olma şartları, "Brazil for Maya" genel betatest'e açıldığında belirlenecektir diye düşünüyorum. Ancak kırık işletim sistemi, kırık max/maya, kırık brazil veya diğer pluginleri kırık kullananların betatester olması mümkün değil; kırık çıkık işlerle uğraşanlara beta emat edemeyiz takdir edersiniz ki... Zaten betatesterların işini ciddiye alan insanlar olması gerekli ki bize faydalı bilgiler sunabilsinler. Daha kendi işine yatırım yapmamış insanlar bu tanım itibari ile de tasnif dışı kalıyor...Sevgiler |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
|
Orjınal olmadıgını kım soledı...
wındows harıc herseyımız orjınal evvelallah sımdı gerıye orphonage mı kaldı... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
|
tebrik
Açıkçası uzun süredir foruma giremedim
ama bugün girdikten sonra e Kardelya Evlerini görüdükten sonra böyle kişilerle aynı mekanda olmaktan gurur duyduğumu anladım başarılarınızın devamını dilerim |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Forum Üyesi
|
tebrikler
gercekten çok güzel olmuş başarılı bır çalışma galeride yer almalı bencede.
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
|
bunu hangi programda yaptıgını öğrenebilirmiyim.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kullanilan program : Maya // Mental Ray
Render süreleri : 5 - 6 saat arasinda degisiyo Cozunurluk : 5000 x 3500 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Forum Üyesi
|
selam
calısmalarınızı cok begendım.max hakkında sıze bırkac sorum olacak ılgılenırsenız sevınırım.maılınızı verırsenız sımdıden tesekkur ederım.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
|
Max kullanmiyorum ama : tlggungor@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Arkitera Üyesi
|
Burdaki Çalışmalarında galeriye girebilceği yazılmış...
Ben bununda hikayesini yazıyım.. Kordelya Evleri... Kordelya Evleri izmirin sırtlarında cok güzel biyere yapılıyor...Proje ye ilk başladıgım da cok korktum cünku bir turlu ıstedıgım ısııgı ve golgelerı tutturamıyordum.O yuzden cok ugrastım ışıklandırma ve render için...Her bir pafta için 5000 x 3500 render aldım...Genellikle 2d agaclar kullandım...Modeller archicad de yapıldı..geriye kalan butun öğeleri tablet le bıtırmeeye calıstım...Bütün Proje Katalog tasarımı ıle 15 gunde bitti.. Çalısma sırasında bazı değişiklikler yapıldıgı için uzadı biraz. Eğer galeriye koncaksa Highres imajları upload edicem ( ayasofya ) yada kim belirliyosa artık ) |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|