|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
![]() |
elinize sağlık çok hoş çalışmalar..bööle çalışmaları görmek herkezi çok mutlu edecektir..
çalışmalarınızın devamını bekliyoruz...en azından ben beklerim..tebrikler.....
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Diyalog Konugu
![]() |
genel olarak hepsi gayet başarılı. Ama ben en çok #5 'i sevdim (stilistik olmuş). ilk resimler Çetin'in de dediği gibi sıkıştırma sonucu çok bozulmuş: keşke düşük çözünürlüklü fakat daha az sıkıştırılmış olarak gönderseydiniz.
Ellerinize sağlık |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
Evt biraz fazla bozulmuşlar sıkıştırınca şimdi bir kaç tanesini bi daha göndercem yada başarabilirsem deiştircem..
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
Kullanılıan program : Maya // Mental ray // Photoshop
Render süreleri : 4 saat ile 8 saat arasında deişiyo.. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
high res.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
19 numaralı mesajdaki ahşap ev ve yanındaki gri modeli ayrı bir konu başlıgı içinde galeriye alalım derim.
21 numaralı mesajdaki imaj da bence cok fazla kontrast var o cok rahasız edici biraz daha yumuşak alsa bence o da galeriye girebilirdi. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
renderlarınız çok güzel.
sanırım bu örneklerde gördüğümüz "hafif sürreel" etkiyi daha sonra photoshopta ürünleri editleyerek yakalıyorsunuz.. acemi gözümle baktığımda genel olarak tüm resimlerde şekilde contrastın ve özellikle saturation ın arttırıldığını görüyorum. post-render çalışma tricklerinizi merak ediyoruz, bizi aydınlatın
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
21 numaralı resmin üzerinde ben biraz daha çalışıyım çunku cok acaip geldi şimdi gözüme
Olay aslında sadece photoshop ta, yaptığım çalışmaların çoğuna bakarsanız özellikle bulutlara filan bakın hepsi brush la çalışmaların çoğunu brushlarla yapmaya çalışıyorum ve gittikçe daha da traditional hale getircem... Fazla vaktim olmadığı için o yapay ağaçları kullanmak zorunda kalıyorum.. Ama yavaş yavaş onlarıdaz boyayarak yapmaya başlıcam...İmajların render süreleri yaklaşık olarak 7 - 8 saat suruyo ki bu makınamla alakalı bi durum Yoksa çok daha kısa sürede biticeğine eminim.. Çalışmalarda herhangi bir tip trick filan yok sadece bariz fırça var o kadar bide bol bol bob rose etkileri ( trt 2 deki resım yapan adam )
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
19 numara diyorum...
Galeriye diyorum... Ayasofya diyorum... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Evet diyorum.
Haklısın diyorum. Ayrı bir konu açılsın diyorum. İşin hikayesi de biraz anlatılsın diyorum. Galeriye girer tabii ki diyorum.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ En son ayasofya tarafından düzenlendi : 25-02-2008 22:47 |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
Bende bu hikaye kısmı nası olcak diyorum ?? Kırmızı başlıklı rendercı olurmu ..
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Şimdi galeriye giriyosun ordaki calısmalara bakıyorsun nası hikayeler var diye benzer bişiler yazıyosun bilgileniyoruz. Amaç bilgilendirmek. Bir nevi kamera arkası.
Hatta daha cok zamanın varsa http://features.cgsociety.org/story_...id=3026&page=1 gibi yazarsan süper olur. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|