|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Paris'te Ask
bu hayali bir sahne
bu sahnenin bir oykusu var. burada yasayan bir kizla bir erkegin hikayesi... kiz daha alcak yataklarda uyumayi seviyor, erkekse yuksek yataklari...kiz alcak tavanladan hoslaniyor, erkekse yuksek. boylece kendilerine bu yatagi yapmislar. kiz cikolata yemeyi seviyor, erkek vanilyali kurabiye. kiz mumlari, parfumu, aksiyon filmlerini ve denizi seyretmeyi cok seviyor...erkek keman calmayi,kitap okumayi,onun icin yazmayi,yildizlari seyretmeyi ve yildizlarla kizin yuzunu cizmeyi.... beraberken dansetmeyi seviyorlar,film seyretmeyi,sarap icmeyi,konusmayi ve hayal kurmayi. bir gun nese icinde, arka duvara o resmi boyadilar. ama kimbilir belki de ressamin kendisi geldi ve onlar icin boyadi.bunu ben bile bilmiyorum. bu kata girenler, son danslarini son nefeslerini,kizin parfumunun kokusunu hissedebilir. kimse etraftaki sihiri,nasil bulustuklarini,sonra ne yaptiklarini bilmiyor.ben bile.... diyorlarki sadece ruh ikizleri gelirmis bu yere,yuzyillardir asik olanlar ve hayata tekrar bulusmak icin gelenler.... dedim ya- ben de bilmiyorum-ne sonunu ne basini.kimse de bilmiyor. ne zaman geldiklerini, ne zaman ciktiklarini, kim olduklarini,nereden geldiklerini....hic kimse.... varliklarinin kaniti,oraadaki opucuk sadece. ![]() En son cihan tarafından düzenlendi : 23-04-2008 00:49. Silinme nedeni: İmaj eklenmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
tebrik ederim muhtesem
göz kamastırıcı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
İşte size GALERİ'lik bir çalışma
ne diycem ki hiçççççç ve ilk GALERİ ÜYESİ SANATÇI mız girefaffe'yi tebrik ederiz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
süper ...
valla diyecek pek fazla birşey bulamıyorum. burada kullanılmış renklerde ve dokulardada gözümü rahatsız eden hiçbirşey yok. özellikle sizin tabirinizle o duvara boyanmis resimdeki renkler muhtesem
ayrıca çokca gerçekçi bir çalışma. aydınlık mekanları zaten çok severim. bunun dışında hikayeside güzel. tebrikler ...
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Fevkalade bir çalışma...Tebrikler...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
tesekkur ederim arkadaslar
![]() cok sevindim. demek cizimim buradaymis-ben de silindi mi noldu anlamamistim galerimiz de hayirli olsun ![]() tekrar cok tesekkur ederim.cok cok sevindim ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Harika
Hep böyle bir sahne boyatmak istedim bilgisayarıma, kimi zaman o yapamadı kimi zaman ben yapamadım ![]() Ruh ikizi olamadığımız kesin emektar PC 'm ile ![]() Affınıza sığınarak birkaç soru soracağım, tavana monte konstrüksiyon ne işe yarıyor ? (Kızmayınız sadece merak) Background resmi böyle muhteşem bir çalışma için biraz kötü durmuş Galeri kuralları var mı bilmiyorum, ama hemen o halıyı nasıl yaptınız dinlemek istiyorum (Displacement demeyin kalbim kaldırmaz)Bir de bana bahsi geçen bayanın kontaktını özel mesaj olarak yollarsanız sevinirim Sevgiler, başarılarınızın devamını dilerim.
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
mrb arkadaslar
![]() yorumlar icin cok tesekkurler ![]() hic elestiri gelmedi calismama halbuki tasarim da bana ait - istediginiz gibi elestirebilirsiniz ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
süper ...
söylenecek pek fazla birşey olmadığındandır belki
gözümü rahatsız eden ne bir doku var nede bir renk ... hele o senin deyiminle duvara boyanmış resimdeki renkler cok hoş. boyle aydınlık mekanları her daim sevmişimdir zaten bu arada hikayede oldukça etkileyici ... ellerine sağlık ... kolay gelsin !
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
eleştiri istemişsin dakikalarca incaledim ama yok eleştirecek bişi bulamadım olağanüstü eline sağlık.devamını bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tebrikler
![]() Ben de bilgisayarıma hep böyle bir sahne boyatmak istedim, ama kimi zaman ben beceremedim kimi zaman o beceremedi ![]() Emektar PC'm ile ruh ikizi olmadığımız kesin Benim birkaç sorum olacak, Tavandaki metal konstrüksiyon ne işe yarıyor çözemedim ? Peluş halıyı sakın displacement ile yaptım demeyin 8 saattir aralıksız çalışan bedenim bunu kaldırmayacaktır muhtemelen ![]() Bir de bahsi geçen bayanın kontaktını özel mesaj olarak iletirseniz sevinirim Unutmadan şarap kadehleri biraz büyük gibi Sevgiler Tekrar tebrikler Edit: Özel istek ![]()
Gokhan Ondem En son Mourner tarafından düzenlendi : 08-09-2005 17:05. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Fevkalade bir çalışma Tebrikler..Siz artık aştınız
![]() Bende hikayedeki kanıt olan öpücüğü aradım bulamadım onu sorucaktım |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
Teşvikiye' ye çok benziyor.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
sevgili giraffe
ben kılım ya bir kaç bi şi buldum ama bunları söylemek ise çok çok ayıp hele böyle bir çalışmaya o yüzden susarak ve mutlulukla izlemeye bayılıyorum. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben biraz ayıp ettim galiba hocam
![]()
|