|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok güzel bir render ve özenle hazırlanmış bir mutfak projesi.. çok başarılı bir proje..Ben ilk bakışta fotoğrafmı gerçekmi ayırt edemedim.
..Affınıza sığınarak bir kaç eleştri yapmak istiyorum...Ankastre fırınların suntalam veya ahşapla birleşme noktalarında hiç derz olmaması ve orta tezgahata asılı olarak duran havlu(yanlış görmediysem) noisesiyle biraz oynanarak daha kumaş görüntüsü verilebilirmiydi acaba..Ellerinize sağlık..
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
|
Açıkçası derz malzemesine kadar pek detaylandırmadım. Aslında detaylandırılacak daha o kadar çok şey varki.
Havlu için ise kumaş görünümü, evet verilebilirdi. Ama asıl amacım tüylü bir havlu görünümüydü. Sanırım bunda da pek başarılı olduğum söylenemez ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
|
Halkuladenin kıyısından dönmek!
selam parathoner , senin renderlarına gelen yorumları okurken "dolap kapağın kalın olmuş , ipi sapı burgu olmuş"lardan dan feci sıkılıyorum. Amacının "mimari gerçekçilik" olmadığı çok açık.
Işıklandırman çoğu zamanki gibi müthiş , sahne zenginliğinde ona eşlik edebilecek kadar detaylı. yinede : döşemeye derz efekti ve glosy eklersen , ahşap malzemene glossy ve bir iki farklı hare katarsan, sonrada masaüstü resmin olarak belirlersen çok daha iyi olur İlham veriyorsun , klyglsn |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
Bora çok teşekkür ederim sağol
Söylediklerini dikkate alacağım bundan emin olabilirsin Güzel yorumun için tekrar teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Forum Üyesi
|
yaa arkadaşlar ben bugün ilk defa karşılaştım bu sayfayla çok geç kalmışım,bende3d max kursuna gittim ama bunları görünce hiçbirşey bilmiyormuş gibi hissettim kendimi
çizenlerin ellerine sağlık hayran kaldım sadece helal olsun demekle yetiniyorum tüm üstadlara |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
|
mrb
![]() super! ben baska yerde de yazmistim ama bir daha yazayim dedim ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Forum Üyesi
|
Sağol Elif
Nurdan, inşallah daha iyi çizimler senin olur. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
|
Stop Wars ve Mutfak Şekerlemeleri İngilteredeki bir 3D dergisinde yayınlandı. Dergi elime ulaşınca fotoğraflarını çekip yayınlamak istedim
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok sevindim...
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Forum Üyesi
|
Sağol Fırat Hocam, darısı sizlerin başına
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
|
sadece bizim değil daha fazla insanında beğenisini kazanmak eminim çok güzeldir tebrikler,bizimle paylaştığın için teşekkürler,darısı bizlerin(acemilerin)( tabi daha çok fırın ekmek yememiz gerekli)başına daha nicelerine ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Forum Üyesi
|
inşallah
![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Forum Üyesi
|
Tebrik ediyorum, başarılarının devamı dileğiyle..
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
|
kerem hocam t3rd de demştm kapak olsa yeridir valla
eline sağlık. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yönetici
|
eee boşu boşuna
adama zorla buraya da yazsın yaptıklarını bizimle de paylaşsın diye telkinlerde bulunmayız biz. tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|