|
|
#1 |
|
Yönetici
|
3D sahne: Yalnız sokak
3D MAX - Photoshop, Mental Ray, her gece olmasa da 1 ay süren çalisma (130 saat civari - son render 3636 x 2424 px 17.5 saat).
Bu sahnenin farkli isik kosullarindaki durumunu da render edip buraya koyacagim. Saygilar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
“ her duvarın kendine benzer bir yağmur suyu borusu vardır, eğilir, bükülür, çürüyüp dökülür ama vardır ve yağmuru bekler....” Web sitenizi ziyaret ettim, mimari çalışmalarızda yağmur suyu boruları, baca boruları resimlerin tüm melankolik duygusunu aktarmada sembolleşmişler... Tebrikler ... çok güzel ve özenli bir sokak sahnesi çalışması En son asteria tarafından düzenlendi : 01-03-2005 02:53. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Çok çok iyi. Hocam tebrikler !!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
Cetin bey , harika olmus elinize saglik . texturlarla ilgili bir sorum olacak. Texturlari nasil calisiyorsunuz? render to textur komutunu kullaniyomusunuz. daha önce bir konuda gri olarak render ettiginim modüllerin üzerine caliyisorum demistiniz. Tabiki zemindeki taslarla ilgilide bir aciklma bekliyorum. tebrikler...kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
tebrikler çetin
eleştirilecek bi şi yok. ankak texture hakkında bilgi ricaediyoruz. kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
süperr
süper olmuş..
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
burası sizin hayal ettiğiniz bir yer mi yoksa gerçekten var mı böyle bir yer....
galiba en güzel tarafı, neyi anlatmak istediyseniz aynen ifade eden bir atmosfer yaratmış olması...yani ışık malzeme sanki üstünde günlerce düşünülmüş . ...çocukken yaşadığım eve benziyor-kendisi tarsus'tadır- evimin kapısını modellemek gibi bir umudum olduğu içindir ki hem texture lar üzerinde yaptıklarınızı, hem de aydınlatmayı bi de zahmet vermezsem mental ray i (-halen öğrenmeye çalışıyor/cırmalıyorum-) kısaca anlatırsanız tüm hikayesini; çok sevinirim. ellerinize sağlık.kolay gelsin Gaye
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Devami gelecek
![]() BU sahneyi uzun zaman önce bir fotografta görmü_tüm. Tam böyle deildi ancak buna benzer bir mimari vardi. Ben atmosferi, dokulari ve isigi bastan ele aldim ve gercekten de üzerinde cok calistim. Butun calisma ortalama 130 saat sürdü. Yeni ekledigim imajlar umarim aydinlatici olur. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba , Bump/displacement map’ler ve wireframe göndermeniz makbule geçti. Teşekkürler ve iyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Çalışma 3dTotal galerisine girdi.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
Zaten girmemesi saçma olurdu. Ben "CGTalk.com Choice Award" neden alamadı bu çalışma ona şaşırdım asıl.
Kriterleri nedir acaba. Neye bakarak Choice Gallery' ye alıyorlar. Evermotion'da Eniyiler diye çıkardı ama girip bakıyorsun bazı çalışmalar Eniyiler için çok uğraşılmamış çalışmalar olabiliyor. İlginç... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba ,
Son zamanlarda iyi bilinen sitelerin forumlarında çalışmanız ilk dikkat çekenlerden . Tebrikler Çetin bey, başarılar |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
selam,
CG CHOICE olamamasının sebebini sanırım biliyorum. Özellikle karşı duvarda göze batan bir tugla sorunu var. O noktada çok eleştiri aldım. Bir de sag kemer ayagının duvara deydiği nokta. Bu eleştirilerin sonunda sanırım CG CHOICE kaçmış oldu. Ben bu hataları düzeltip tekrar render edicem. Bu kez ilk renderin 2 katı buyuklukte render edicem yani yaklasık 7000 px civarında. Poster olarak bastırmak isteyenler benden dosyayı alabilirler. ortalam 40 mb civarında tutuyor. CG CHOICE baska bahara artık ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
Yukardaki post'umun geçersiz oldugunu belirten bir mail aldım az önce.
Yeni link http://cgtalk.com/showthread.php?t=215184 ve ödülün bir kopyası. Bu imajı buyuk boy basacagım için üzerinde pek cok düzeltme ve geliştirme yaptım. Su anda render ediyorum. Biraz uzun sürecektir. Bundan sonra son post olarak o imajı ve isteyenlkerin nasıl ulaşacağını gösteren bir link koyucam ve bu konuya bir daha yazmicam. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|