|
|
#31 |
|
Yönetici
|
İçinde sad street isimli çalışmamın da bulundugu
Digital Art Masters Vol 1. bu hafta çıktı. http://www.3dtotal.com/services/digi...l_art_vol1.asp |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Forum Üyesi
|
Çok temiz, şık ve kaliteli bir yayın olmuş.. ![]() Sizin isminizi de ön sıralarda görmek bir gurur kaynağı...tebrik ediyorum, hem sizi hem de 3D Total yayın kurulunu Başarıların devamı dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu Nasıl bi Render?
Ben bi makine teknikeri olarak iş yaşamıma başladım şimdi ise modüler monilya ve ofis mobilyası tasarımı yapıyorum bazen gördüğüm render özel çalışma gibi ilgi alanıma giren işleri takip eder ve örnek alırım ama sizin bu yaptığınız renderın örnek alınacak bi tarafı yok bu resmen birinin idolü olabilir sözcüklere sığdıramayacak kadar güzel buluyorum başarılı olmanızı dilemiyorum bu zaten gerçek bi başarıdır. illa bi amaç uğruna yapılmış olan tasarımların yanında bu kadar özgün bir çalışmanın bu kdar ilgi görmesi takdir edilecek bi durum saygılar sunuyorum...
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Yönetici
|
Eee o bir Arkitera Galeri üyesi. Olacak o kadar.
Yorumlara teşekkür ediyorum haddim olmayarak. Katılıyoruz hep beraber.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Arkitera Üyesi
|
tebrikler eline sağlık çok güzel bir çalışma..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|