|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
|
Tebrikler......
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Diyalog Konugu
|
Çetin selam,
hak etmiştin: kutluyorum Ama daha iyisini yapma planını sakın baltalamasın bu ödül Sevgiler |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tebrikler, ödülü neden bu kadar geç verdiler onu anlayamadım ben,
bu çalışmanın kalitesine yaklaşamayan bazı çalışmalar hemen ödülü almıştı.
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
helal..
arkadaşlar, ben bu foruma yeni katıldım..
bi kaç turdan sonra, daha yeni anlıyorum nereye katıldığımı.. gerçekten çok iyi çalışmalar var.. kendimi birden çok geride kalmış hissettim.. yani sorduğum sorudan utandım açıkcası.. şimdi sorumun cevabımdan çok, sizlerin nasıl çalıştığınızı merak eder oldum büyük özen var.. helal, başarılar.. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
|
Selamlar
bu çalışma ile ilgili yazıyı http://www.cetintuker.com/architectural/sad/sad.htm (Ingilizce) http://www.cgmimar.com/index.php?opt...d=82&Itemid=34 (Türkçe) olarak okuyabilirsiniz. Ayrıca son mimarlık dışı çalışmalarıma göz atmak isterseniz web sitemi güncelledim. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yönetici
|
evet kalite kalite kalite isimli mesajımdan sonra iyi oldu bu
http://www.arkitera.com/forum/showthread.php?t=4809 kolay gelsin
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
|
İyi akşamlar, Bu gelişme daha derli toplu ve kapsamlı bir makale ile desteklendiği ve perde arkasını da anlatan görseller seçildiği için çok daha şık olmuş…biraz ‘tutorial’ havası dahi var… Cgsociety’de de takdir görmesi çok sevindirici, belki ‘Ambush-Pusu’ya bir link olabilseymiş sizi daha iyi tanımaları için de iyi bir fırsat olurdu dye düşünüyorum.. Tebrik ederim…bakalım başka hangi sitelerden haberler duyacağız….? Başarılar |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tebrikler...Harika gözüküyor...Başaılarınızın devamı dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
|
karşıdaki kapının merdivenleri çıkarken biter bitmez bir sahanlık olması lazım, kapı önünde insanlar bekleyebilmeli
onun dışında atmosferi çok hoş..
|
|
|
#26 |
|
Yönetici
|
Eh tebikrler zulkarneyn
Demin ekşi sözlükte dolaşıyordum bir anda arkitera'ya geçitim alt+tab tuş kombinasyonu ile. Bu eleştiriyi görünce yüzümde hafif bir tebessüm. Yahu bu yorum bence Picasso'nun tablolarında perspektif hatası bulmak gibi bir şey olmuş. neyse kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yönetici
|
puhahaha
![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Arkitera Üyesi
|
ilk okuduğumda benimde gülesim geldi. hatta güldüm de... arkadaşımızın ironik yaklaştığını düşünmek istiyorum
hatta o kadar hata kadı kızında da olur diyerek ben mi öyle yaklaşsam ![]()
|
|
|
#29 |
|
Yönetici
|
Sad Street, CDROM DATA dergisi Kasım 2005 sayısı kartonetinde A4 boyutunda basıldı. Bayilerde
![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Arkitera Üyesi
|
yaaa bayıldım ben gercekten bence 3D başarısının yanında tüm kombinasyonlarıyla tablo gibi
Bence daa cok duyucaz adınızı bi süre sitede ve övgülerle.... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|