|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Vray Banyo
Merhaba,
Yakın zamanda tamamladığım bir çalışmamı paylaşmak istedim. Modelleme ve render toplam 2-3 saat arası. ImageShack - Hosting :: mwc7rc.jpg linkinden yüksek cözünürlükde görebilrsiniz. Eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
cok güzel olmuş
başarılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
ben aslında çok kolay beğenmem.
(onore edici yazmayı severim) Ama bu gerçekten güzel. ve beğendim :-))) forumun yöneticisi olarak hoşuma giden şeyler bunlar. bekliyoruz devamını tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok hoş ellerinize sağlık. Tavandaki ışık sanırım v ray light, ben de max 7 ye v ray pluginini yükledim ama v ray lightı bulamıyorum, bunun dışında vray render alabiliyorum bunun nedeni bendeki max 7 nin demo versİyonu olmasından mı yoksa başka bir nedeni mi var v rayle ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sevgiler.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
btb nin sol tarafdaki duvar dönüşüne dikkat ederseniz kusursuz bir iş olacak.tebrikler
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tebrikler başarılı bi çalışma...sevdim...modelleme ve render 2-3 saat demişsiniz..ayarlarınızı da paylaşırsanız memnun olurum...Kolay gele
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
render güzelmiş ama makine daha güzelmiş galiba
, hadi daha önceden hazırlanmış malzemeler filan olsa ışığa oturmak hadi toplam bi bucuk saat max , istenilen atmosfer falan filaniyi yapmış 1:30 saat de... GI çok ayrıntılı harika! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Olumlu sozler icin tesekkur ederim.
bilgisayarım p4 3.2ht 1gb ram render suresi 50 dakika kadardı vray 1.09.03'da HIGH IR Preset'de render etmistim tek vray light var asma tavanın arkasında 40 subdiv. normalize intenstiy acık malzemeler yer ve ahsap dısında tamamen procedural texture, zaten butun duvarlar tek UVW map ve tek malzeme glossy subdiv.ler de 8 en buyuk problem asma tavanı rhino'dan max'a duzgun atabilmekdi, onda da powertranslators kullandım. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Shaderlara bayildim ,
ama keske tezgahin alti biraz daha aydinlik olsaydi ![]() (oradaki detayi da gormek istedim bi an) elinize saglik sevgiler gökhan
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
GÜzel
GÜzel OlmuŞtur Herhalde Ama AÇamadim
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bencede güzel
Ama bir de görebilsem
Nedense açamadım.
|
|
|
#12 |
|
Yönetici
|
kusura bakmayın ama ben bu kareyi geçen sene bir sitede görmüştüm
siz yeniden mi ürettiniz bu imajı yoksa o gördüğüm imaj zaten size mi aitti? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
evet pasha ve ruzgar06 ya bende katiliyorum cok guzel fevkalade harika bir calisma hele gorunmez olmasi onu daha bir harika yapmis
![]() yuksek musadelerinizle yapmis oldugunuz calismayi gorebilir miyim Tesekkurler.... En son lumina tarafından düzenlendi : 01-05-2007 23:40. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
eline sağlık
aslında söylenecek çok fazla söz bırakmamış arkadaşlar. fakat nedense aynada yansımasını gördüğüm kapı beni rahatsız etti. olmasımı yoksa şeklimi rahatsız eden emin değilim. onun dışında çok beğendim .
Tebrikler... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|