|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Giraffe'den Kare Ev
merhaba arkadaslar,
uzun zamandir foruma katkida bulunamadim-sizden ozur dilerim. ben su aralar zamanimi ayarlama konusunda cok buyuk sorunlar yasiyorum ![]() size kare ev calismami yollamak istiyorum. herturlu elestirinizi bekliyorum ![]() bu da biraz daha farkli bir yaklasim ve kamera acisi: herkese iyi calismalar ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
elinize sağlık.
sizi evermotion'dan zaten takip ediyorum..hatta yazışıyoruz..
çalışmalarınız çok başarılı ve her yeni çalışmada gelişme hissediliyor.. hatta bazen size "bu ifadeyi nasıl verdiniz" diye spesifik soru sormayı düşünüyorum.. (ben cok cok iyi bilmem ama gelişmeye çalışıyorum.). görüşmek dileği ile. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tebrikler giraffe.
Bu calismayi CGTalk 'da gormustum. Hele o arka plandaki resim yok mu ![]() Super olmus burasi Ritz Carlton falan mi ? :P Elinize saglik.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
İleri 3d modelleme konusunda sizin çalışmalarınızı değerlendirebilecek bir birikimim yok. Buna rağmen ilk renderınızda (hatta biraz ikincisinde de) arka plandaki resim yüzünden deprem sonrasında 30 derece yan yatmış bir binanın içinde olduğum hissini edindiğimi (dairenin içinde her şey süt liman görünse de) söylemek istiyorum. Bu kadar tatmin edici (en azından benim için) bir modellemeyi böyle bir arka planla öldürmeye yaklaşmışsınız.
İyi çalışmalar dilerim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
aslında kusur aramak için bakmadım mükemmel render'lar ellerinize saglik.
ama yine de her iki renderda da kırmızı tablonun duvarı ortalamamış olması beni rahatsız etti. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Çok kaliteli olmuş. Ellerine sağlık. Bu işi çok iyi bildiğin belli. Benim sorum render süresinin ne kadar sürdüğü?? Yani bende uzun zamandır çizerim ama hiç bir zaman GI vray mentalray kullanmadım. Bilmiyorum. Genelde müşterilerim çok kaliteli görüntü yerine çok sayıda görüntü ister. Sence hem kaliteli hemde hızlı render için "ne" kullanmalıyım ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
evet sevgili giraffe gerçekten yoğun ki mesajımı okuyamamış
http://www.arkitera.com/forum/showthread.php?t=3527 neyse.. Benim fikim gerçekçilik konusunda gerekli her şeyi yerine getiriyor. Bu bir illüstrasyon ve amacına ulaşmış durumda. Üzerinde kafa yormak açıkçası çok önemli de değil. Hatta gereğinden fazla detaylı. Mekanı anlatıyor. Şimdi asıl sorun bu mekan inşa edildiğinde aynı etkiyi verebilecek mi. Pencereler bu kadar açık olabilecek mi. Isıtma havalandırma nasıl çözülecek gibi. Ama onu bunu bırakınız., Çalışma güzel şahane. Takdir edilesi. Fazla söz gerek yok. Kolay gelsin..
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Ölen falan yok bence gayet iyi. Son sürat devam.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba
![]() cevaplar icin cok tesekkurler ![]() fon resmi ile sorun oldugu dogru... arka tarafa istanbulu koymak istedim. ve burasi yuksek bir binada bir daire olsun istedim. ama daha iyi bir resim bulamadim. aslinda kisitli sure icinde epey aradim nette. ama daha baska fotograf bulamadim. ustelik buldugum resmin cozunurlugu de dusuk oldugu icin bunlar oldu..... insallah uygun fotograf bulursam yeni render alacagim. ayasofya: kusura bakma, gercekten uzgunum burasi hayali bir mekan... insa edilmeyecek ![]() sadece eglencesine yaptim yani aklimda bir kisa film gibi birsey vardi... mekani hayal ediyordum sonra da yapmaya basladim ![]() render suresini hatirlamiyorum... ama 3-4 saat olmasi lazim. ben genelde geceleri uyumadan once aliyorum. fakat bunun cozunurlugu dusuk... aslinda 3-4 saat de surmemesi lazim ama hata yapmisim ayarlarda. herkese iyi calismalar -tekrar tesekkurler ![]() herkese iyi calismalar. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
hayranlıkla seyretmekteyim.. ellerine sağlık
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
mrhba. bu çalışmanızın 21.10.2004 de EVERMOTION COMPUTER GRAPHICS FORUM da BEST OF EVERMOTION galerisine secildiğini, Ayrıca bu çalışmanın CGTALK forum da ilk sayfada yayınlandığını biliyorum sizi tebrik ediyorum. ii çalışmalar..... E.S
|
|
|
#12 |
|
Ziyaretçi
|
bu arada giraffe ...Sen elif missin..
bende elif diye biri senin kare ev render ini sitesine koymus diyecektim.. nerden bileyim..giraffenin elif oldugunu hemde Güzel bir bayan oldugunu..bende diyorum bu kadar zevkli mi olur insalar diyordum..D: [ bu kadar iltifat yeter dimi] valla bayildim.. yanlis anlamin.cizimlerine ![]() ![]() ![]() siz kurs falan vermeyi dusunuyormusunuz.. sizden 1-1.5 ay kursa alsam bana yeter ama Verirmisiniz..+ nerede yasiyosunuz..insallah antalyadir.. ben fethiyeliyimde..0raYA YAKINDA :d |
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
elbette bize eleştiri yapmak düşmez
ama arka planın ufuk çizgisi ile diğer objelerin kaçma noktaları kesişmemiş buda binayı biraz öne yatıkmış gibi gösteriyor
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
arka plan konusundaki eleştirilere katılıyorum ama;
gördüğüm en güzel render'lardan biri. ellerine sağlık. harika bir çalışma. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
MÜKEMMEL .gerçekten çok super.ben pek anlamasam da çok hoş ögörünüyor.gerçekten elinize sağlık.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|