|
|
#16 |
|
Yönetici
|
Ömer Bey Sony Vaio'da bir sorun olmasın. Ben 3 saniye sonra site içinde geziniyordum.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar,
Bence gayet başarılı bir tasarım ve görselleştirme. Tebrikler. Seçilenler bölümü içinde benim desteğim kabul edilirse yerine taşıyabilir misiniz? Kolay gelsin.
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar,
Tasarımda üstteki alınlar I putrel gibi görünüyor. Daha küçük ölçülerde bir profil seçilmesi sanırım statik olarak sorun yaratmayacaktır. Aynı şekilde doğrama aralarındaki düşey doluluklar da daha zarif görünebilirdi genişlik anlamında, sanırım orada kolonlar vurgulanmak istenmiş bilinçli bir tercih sözkonusu olsa gerek. Görselleştirme için söylenecek birşey yok, sadece havuzun önündeki taş dokusu genel hava içinde biraz uyumsuz görünüyor benim gözüme. Seçilenler bölümüne taşınmasına nasıl destek olabiliyoruz? Ya da bu oylamada kıstas nedir, sadece yöneticilerin oyları mı geçerlidir, öğrenebilir miyiz? Bir de evet sayın Ömer Yılmaz gibi bende de site yaklaşık 45 dakikadır açılabilmek için can çekişiyor. Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yönetici
|
Şöyle bir karar almıştık.
İlk öneriyi yönetici yapmak zorunda. Yani devamlı suretle tek bir çalışma ile gelip beni seçilenlere alın diyen çok arkadaş oldu. Ya da arkadaşı arkadaşını önerdi. Sonra en az iki aktif üye okey verirse hemen seçilenlere kaydırılıyor. Şimdi Cihan ilk öneride bulundu. (Yöneticidir) Sonra ben oyumu verdim. Ama kullanıcı olarak verdim. Sonra etic ve en son t2000 adlı kullanıcılar onay verdiler. (Varsa olumsuz oylar da sayılıyor) Yani sizin önemli bir seçim gücünüz var. Hah eğer yönetici onay vemezse on tane arkadaşını toplayan seçilenlere girer diye bir durum olmasın diye bu kuralları koyduk. İşliyor gibi. Seçilenler ne kadar kalabalık ve ne kadar kaliteli olursa - Bu önemli bir referans olur - Oraya girmek önemli olur ve gezen herkes feyz alır. Taşıyorum efendim. İlgilenen herkese teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba
![]() Eline sağlık- çok iyi olmuş. Daha önce de konuşmutuk- ben de şu VUE'yu denemeyi istiyorum hep. Ama hep başka bir şey önüne geçiyor. Araziler için çok iyi bir seçim gibi görünüyor. Ben ikinci alternatifi daha çok beğendim. Bir de gece görintüsü yapsana ![]() Sevgiler |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sema hanım başarılı bir Peyzaj Mimarı. tebrikler. Render çok şık ve kaliteli. Elinize sağlık.
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
|
Beklediğine deyiyor ama
![]() |
|
|
|