|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Son Çalışmalardan Örnekler
Merhaba,
Uzun zamandır bir şey yollamamıştım. Son çalışmalarımdan bir kaç tanesini gönderiyorum. Bu projenin tasarımları bana ait değil. Biraz tereddüte düştüm- yollayıp yollayamadığımız konusunda. Tasarım kendimize ait olmayınca yollayabiliyor muyduk? Neyse, eğer cevap hayır ise Ayasofya siler ![]() Herkese Sevgiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En son architurk tarafından düzenlendi : 26-05-2008 15:00. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çalışmaların güzel tebrikler
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar giraffe,
Harika çalışmalar, her zamanki giraffe işleri gibi. Affına sığınarak gördüğüm eksiklikleri söyleyeyim: * Dalgaları sahile vururken göremiyoruz,aynı zamanda dalga sesi de gelmiyor. * Günlük güneşlik bir hava, harika bir deniz ama sahildeki şezlongların hepsi boş, burada yaşayan insanları sahilden alıkoyan şeyle ilgili de keşke ipucu verseydin. * Bitkilendirme o kadar iyi olmuş ki, ağaçların dallarında göremediğimiz her kuşu, börtü böceği eksi hanene yazıyoruz. * 3. görselde masanın üzerindeki koca fincan çay heba olmuş, keşke sıcak sıcak dumanı tüterken render alsaydın. Tüm çabalarıma rağmen görebildiğim kusurlar bunlar sanırım , emeğinize sağlık.En son t2000 tarafından düzenlendi : 26-05-2008 15:08. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Tasarım size ait olmasa da yollayabiliyorsunuz.
Çalışmalarınız çok güzel tebrikler. Seçilenler kısmına alınsın konusunda teklifte bulunuyorum. Kullandığınız teknikle ilgili ufak bir yazı yazarsanız memnun oluruz. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Bunları mı sileceğim?
İlahi... (Benim de oyum olumlu. Bir kullanıcı daha olumlu oy alırsak hemen taşırız)
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Olumlu. Ağaçlar hakkında özellikle bilgi verilebilirse süper olur.
Buyrun seçilenlerde devam edelim. ![]() Tebrikler |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Pes doğrusu! Ellerinize sağlık demekten başka yapacak bir şey yok. Bir de hangi programları kullandınız ve ne kadar zamanınızı harcadınız merak etmekten...?
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
"Elinize sağlık"tan başka bir şey söylemek anlamsız olacaktır
Tebrikler..
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba Arkadaslar
![]() Öncelikle çok teşekkür ederim. Çok sevindim ![]() Biraz bilgi aktarayım: Ağaçlar: Ağaçların ve bitkilerin çogu bir kütüphaneye ait değil. Çogunu modellemek için 3dsmax içindeki ağaçları taban olarak kullandim. Aslında ben bugüne kadar bunları hep gözardı etmiştim ama biraz el değdirince, güzel sonuç verebiliyor. Yine bazı ağaçları OnyxTree ile modelledim. Begonvili hem onyx , hem de max kullanarak modelledim. Pembe zakkum taklidi çiçekleri de. Ağaçların 1 tanesi ise xfrog. Teknik Detaylar: Vray kullandım. VraySun ve Sky kullandım. Ama galiba ben yine de DirectLight ile yaptığım ışıklandırmaları daha çok seviyorum galiba. Yeni çıkan bu özellikler, yeni başlayanlar için herşeyi biraz kolaylaştırıyor belki ama egemenlik daha zevkli ehehehe. Yine VCam kullandım ama standart ayarlarında. Umarım yeterince cevaplayabilmişimdir. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba
Çalışmalar gerçekten çok iyi. Özellikle küçük ayrıntılar çok güzel etkilemiş sahneyi. Kumsaldaki küçük taşlar çok hoş. Onları dağıtmak için randomizer gibi bir pluginmi kullandınız? Ağaçlar sahneyi çok güzel doldurmuş. Kendinizin yapmış olması çok hoş ![]() Özellikle sormak istediğim birşey, sahnede lwf kullanıldımı? Kullanılan malzemeler çok net gözüküyor. Çalışmalardaki render sonrası işlemler hakkında bilgi vermeniz mümkünmü. Tebrik ederim çok güzel çalışmalar. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Render denilen teknik yoğunluklu becerinin ambiyans üretimlerine tahvil edilebilmesindeki özen açısından tebrikler demekten başka bir ifade dile getirmek zor ve gereksiz galiba
![]() İyi ve keyifli çalışmalar, sayın giraffe. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tekrar merhaba
![]() Taşlar ve deniz kabukları displacement ile yapıldı.Öncelikle Photoshop'da texture yaptım. Sonra da displace modifier kullandım. LWF yok. Render sonrası işlem : Photoshop'da glow etkisi ekledim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Elinize sağlık.Tebrikler
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba giraffe ,
Kıskanılası işlerinizden bir seri daha çıkarmışsınız. Bizlere bu görsel şöleni yaşattığınız için önce teşekkürler, sonra tebrikler. ![]() Görüşmek üzere.
|
|
|
#15 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Donanım ile ilgili bazı sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim. 1. Kullandığınız toplam CPU gücü acaba nedir? 2. Ortalama Rendering süresi acaba kaç saattir? 3. Kullanılan OS nedir (32 ya da 64 Bit bilgisi ile lütfen)? 4. Rendering esnasında yazılımın RAM'de işgal ettiği alan acaba kaç Mb'tır? Çalışmalarınızı burada hepimiz ile paylaştığınız için teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla. |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|