|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Aslan Kral
Merhaba,
Babam için yaptığım bir çalışma. Cinema4d, Radiosity ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın gurgur ;
Ellerinize sağlık, Çalışmanın hikayesi konusunda biraz daha bilgi alsak yorum yapmak daha rahat olacak. kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Merhaba, rahmetli babama ben hep aslan kral diye hitap ederdim, o vesileyle yapılmış bir çalışma.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Galeri (Seçilmiş işler)
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Ben Seçilmiş işler'e aldım haberiniz olsun.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Bu çalışmayı Digital Arts dergisinde kendi köşemde yayımlamak istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Hemen izin ver Gurgur.
Bu mükemmel bir şey. Tam bir ithaf olur hem de basılı bir görsel olur. Hem Çetin'le hem de Serkan'la gurur duyarız. Haber yaparız.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Merhaba, öncelikle çok teşekkür ederim, çok isterim. Daha yeni okuduğum için gecikmeden dolayı özür... Elimde 1600*1200 çözünürlüğünde var hocam ama yeterli değilse daha büyük ölçüde render alabilirim, zaten 16dk sürüyor.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Aykırı olmak istemem, çalışmanın güzelliğine ve kalitesine de lafım yok, elleriniz dert görmesin. Ancak, sanki sürekli benzer çalışmalar üretiyor gibisiniz...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ellerinize sağlık,örnek aldığım birisiniz çok beğendim.
|
|
|
#11 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Ben oldukça hoş olduğunu düşünüyorum bu benzer işlerin, hem izleyen hem de üreten keyif alıyor. Elinize sağlık, sevgiler.
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba,
başın sağolsun. çok iyi bir çalışma olmuş. oldukça ugraşmışsın. benim eleştirim ışık ile ilgili. ışıklandırma, geliş açısı ve golgeler biraz daha farkli olsa, ışık da sahnenin odaklandığı yeri daha çok vurgulayabilirdi. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
söylenecek pek bişey yok.. başarılı..
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
Tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim ama ben anın verdiği duygusallık ile babama yaptığım bu işi savsakladığım güdüsüne kapıldım... Baştan ele aldım. Umarım beğenirsiniz.
Not: bence şimdi oldu. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|