|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkürler hepinize ...- lakin -...burada mı kalacak..bitmiş işlere yada galeriye aktarılmayacak mı...?![]() böyle daha mı iyi oldu ne ![]()
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben şahsen bu görselleştirmelerin galerilik olduğunu düşünüyorum. bu ölçekte bir örnek teşkil ediyor bence.
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
|
Evet bir adet daha galeri oyu lütfen. (Benim oyum olumlu. Üç olacak böylece)
Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
Tebrik ederim AFT, ![]() Güzel ve her yönüyle izlemeğe değer bir görselleştirme çalışması...Sahili olan kentlerimizdeki tatil köyleriyle yaptığınız önceki çalışmalar yerini 'zor ayırd edilir' şekilde görselleştirilmiş yenilerine bırakıyor. Umarım yakında dağ manzaralı, karlı tepeler için de yeni bir şeyler görmek şansımız olur sizlerden.. ![]() Benim de Galeri için bir oyum var, eğer kabul görürse.. ![]() İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
|
Benim oyum gecerli ise ben de galeriye girmesi yönünde oy veriyorum.Yukarıda arkadaşımızın belirttiği gibi bu ölçekte örnek olabilecek en iyi işlerden birisi.
ne varsa kafamda En son lumina tarafından düzenlendi : 01-05-2007 13:34. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yönetici
|
benim oyum da galerilik yönündendir.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Forum Üyesi
|
Güzel bir çalışma. Tek eksiği ilk resimdeki çevre yolların sırıtması ve (seher otel'e kıyasla) yapıların biraz parlak olması..
onun haricinde tur şirketleri pazarlamada rahatlıkla kullanabilir bunları.. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok güzel olmuş. ellerinize sağlık
![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yönetici
|
yardımm
avukatlık bürosu yapıorum elinde buna uyacak bir ev projesi olan varsa yollayabilrmi E siz nasıl üye oldunuz bu foruma ben onu merak ediyorum? |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|