|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba..
Bir süredir Revit Architecture'ı inceliyorum. Sizlere sormak istediğim Library'lerle ilgili. Üç ana bölümlenme var. US, UK ve FRA. US belliki imperial.. Peki FRA ve UK arasında ne fark var? Hangisi bizim sistemimize daha uygun? ( Ya da DIN diyelim. Bizim sistemimiz var mıdır yok mudur belli değil.) Ülkemizde Revit kullanıcıları hangisini kullanıyor? Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bize çoğunlukla FRA uyuyor.
Neden FRA derseniz Revit Fransada oldukça yaygın. Almanya'da Allplan üstünlüğü var bildiğim kadarı ile. Açıkçası FRA'da bize uymuyor biz TR yapacağız inşallah. Bedelsiz dağıtacağız. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Evet, Ayasofya'nın da belirttiği gibi Arkitera Eğitim Merkezi olarak bu konuda bazı hazırlık çalışmalarımız devam ediyor...
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Revit Türkiye Kütüphanesi çalışmanızı gönülden destekliyorum.Saygılar.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|