|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Vray Banyo.........
Merhaba arkadaşlar, sizlerle yaptığım bir banyo çalışmasını paylaşmak istedim. Üzerinde çalışmaya devam edebilirim, ama şu anki etkisini de sevdim..böylede kalabilir. bir çalışmadan öykünerek yaptım ama sahnenin kurgusu(tasarımı) bana aittir....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
merhaba Sofist ,
gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. tebrikler !
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Teşekkürler
Teşekkürler etic.....
Vray kullanmaya başladıktan sonra şunu anladım, proğramın ciddi marifeti var. Ben çalışmalarımı Art-lantis'de yaptığım dönemlerde belli bir görsel kaliteyi yakalamak için ciddi bir uğraş veriyordum. Proğramın açmazları beni günlük hayatı ciddi anlamda gözlemlemeye itmişti. Photoshop'la destekleyerek gölge ve ışık oyunlarını gerçek dünyadaki değerlere göre taklit etmeye çalışıyordum. Ama VRay bunları sizin yerinize yapıyor, belli Render ayarlarını ve ışık kullanım tekniklerini keşfettikten sonra olay ciddi anlamda çözülüyor zaten... Yine de çalışmadan bişey olmuyor tabiiki . Birde, gününüzde olmanız ve yaptığınız mekanın içinde yaşamanız ciddi bir faktör... Tekrar teşekkürler kolay gelsin... Hamdım,piştim,yandım ....... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
Gaziantep
Mimar
![]() |
Kamera açısını bu şekilde almak benimde çok sık yaptığım bişe,çok güzel bi çalışma eline sağlık
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|