|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Amator Vray Calismam
Selamlar Arkadaslar,
Ben Vray öğrenmeye calisan gariban bi elemanı bi kac render denemem var fakat hoş olmayan şeylerle karşılaşıyorum. karıştırmama rağmen bi sonuca varamadim acıkcası dakikalarca bekle sonucu görüom bazen şaşırtıcı bazende ikna edici geliyor tabiki ben işi bilmediğimden olasılıkla yaklasıyorum tamam budur diyemedim daha sizler icin iki resim göndericem bana düzeltmem gereken yerler hakkında eleştiri yapmanızı istiyorum ihtiyacim var buna saygılar![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sevgili ertuq sana söylemek istediim bi kaç şey var birinicisi v-ray light kullan ve bunu pencerenin dışına koy ve bu plane ışıı olsun pencerenin çerçevesinde büyük olsun istersen açılıda yerleştirebilirsin.İkincisi fırın altına öyle ahşap bi çekmece pek olmamış sanki fırın çok ısındığı zaman bana yanabilr gibi geldi yani yanmasada rengi kararır ve sonuç kötü olur.Bir dieri ise malzemelerin parlaklık ver yani bunları kafana göre yapacaksın deneye deneye göreceksin ve tabiki vrlmat kullan bu aslında çok önemli.Son olarakta min rate ve max rate deerlerin anladıım kadarıyla -1 ve 2 onları bide 0 ve 3 yap hatta daha da yükseltebilirsin baya farkolacaktır.Birde www.cg-girl.com dan vray ayarlarıyla ilgili kısma bak baya yararlı olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
bir de benim dikkatimi ceken ve 5 dakika sonra onun galiba mutfak camı uzerine konan bir stor olabilecegini tahmin ettiğim, ama aslında projeksiyon perdesinden baska birseye benzemeyen durum !
pes etme sakın ama nilüfer'i mutlaka oku :-) |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|