|
|
#16 |
|
Diyalog Konugu
![]() |
Pek televizyon seyretmememe rağmen, Pazartesi 23:00'de ekran karşısında olmaya çalışacağım.
Şimdiden başarılar diliyorum. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Alıntı:
hiçbirşey yüklemeyip, bu konuda taviz vermeyeceğim.. içiniz rahat olsun... ve bu işden para kazanan büyük firmaların alması gerektiğinden de bahsedeceğim.. belki e-light ı anlatmaya vakit bile olmaz... vray üzerinde durmak istiyorum.. vray i öğrenmeniz gereken tek şey değildir... bundan bahsetmek isterim orda.. + Vray ci , çok iyi bilen vray kızı değil 3d ile uğraşan en çok tanınan kızlardan biri olduğum için konuk oluyorum. vray i anlatmak istemem tamamen bana aittir... kimse bu konuda bana vray anlat dememişdir.. bunu belirtmek istedim... sevgili Cüneyt Özdaş izlemeniz beni mutlu eder... yakın zaman içinde brazil dersi hazırlıyoruz yeni kurulacak benimde admin olduğum bir sitede... render= vray değildir... hiçbi post prodüksiyon şirketi vray kullanmaz.... mental ve brazil in öneminden bahsedeceğim...
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
galiba bizim bilmediğimiz muhabbetler olmuş
biz de okusak iyi olurdu yok muhabbetler olmasaydı bu kadar açıklama yapmak niye gereksindi?? hayrola??? merak ettim bu arada oradaki makinelere bir şey yüklememenizi ben de candan destekliyorum sizin iyiliğinizi isteyen biri olarak bu arada eğer çok gizli değilse ve eğer tahminim doğru ise bizim bilmediğimiz yazışmalar olduysa bilsek ne iyi olur biz de bilgi sahibi oluruz kolay gelsin. Ayrıca Tuğrul'cuğum ilk kez dediğiniz çoğu şeye ne yazık katılmıyorum şaşırtıcı... kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Diyalog Konugu
![]() |
Ayasofya: eğer birden konunun içine Brazil'in dahil olmasını kastediyorsan: vallahi ben bişi demedim
. Nilüfer ile yapmış olduğum tek iletişim yukarıdaki mesaj. Sanırım ben mesaj atınca Nilüfer biraz tedirgin oldu "Amanın Brazilciler burda, ben is VRay anlatıyorum" şeklinde... Tabi buna gerek yok, "niye Brazil anlatmıyorsun da VRay anlatıyorsun?" demem, diyenle de tartışırım. Bu Nilüfer'in programı, ne isterse onu anlatır. Aman diyim Nilüfer, sakın bir baskı falan hissetme, hatta eğer öyle düşünüyorsan "Brazil kötü" bile diyebilirsin . İçin rahat olsun.Ayasofya Hocam sen de fesat olma bu kadar yahu.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
yok canım
ben de diyorum cüneyt mi bir şeyler dedi yok yok ama galiba burada değil başka forumlarda olan muhabbetlerden kesitler var o yüzden demiştim zaten ne demiştik tasarımcının elinde bir kalem var markası çok önemli değil yoksa ben muhabbetlerden memnunum :-))) kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
cüneyt özdaş
ne yaptın yahu beni yalancı durumuna düşürdün o kadar mailleşmedikmi ben senin sitene üye olmadımmı.. brazildende biraz bahset demedinmi vray bi halta yaramaz demedin mi... bu ne şimdi yahu tamam tamam şaka şaka hissettiklerimi söyleyeceğim.. brazil dersi hazırladığımız doğrudur ![]() tam 24 saat var.. ve biraz sinirliyim
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
anlatılanları ders olarak attığınız forumun başlığını yada linklerini umarım buradan da duyurursunuz, gözümüzden kaçmasını istemem....
programı izleyemedik bu yolla telafi edelim en azından... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
ee neler oldu??? meraktan çatlayacağım.. kimse izlemedi mi?
[Ayasofya önceki mesajımı tekrar okudum ve nesine katılmadınız anlamadım. Belki konuyu sadece mimari tasarım ve yeni mezun mimarlar açısından değerlendirdiğim içindir.... Bunu gerekirse daha da net açıklayabilirim ancak konuyu bulandırmak istemezseniz bana özelden de cevap verebilirsiniz..] |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
evet evet
konuyu farklı kavramlarla bulandırmamak için özelden görüşelim ve yüz yüze uzun olur yaz da yaz neyse bizden birini tv'de görmek çok hoş oldu o akşam kar yüzünden eve geç geldik. çocuğu yatır uyut derken geç kaldım biraz başını kaçırdım tasarım ile ilgili kısmını galiba ben açtığımda konu vray'di nilüfer'in yanındaki arkadaş'ın türkçesi pek iyi değildi sanırsam aksan önemli değil de genil türkçe kurgusu bir ara çok heyecanlı gördüm nilüfer'i sonra toparladı heyecanlanacak ne var ki biz bizeyiz şurda tebrikler.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Forum Üyesi
![]() |
....
niliufer tebrik ederim,
acikcasi bir izleyici olarak programi begenmedim, bunun nedeni sanirim yanindaki arkadas. .. olaylara sacma yorumlar getirdi yine bir izleyici olarak, cok iyi bi anlatim oldugunu dusunmuyorum, ezbere gidilmis bi anlatim gibi geldi bana, detaylarina girmediginizi dusunuyorum, bunun karsiligi budur gibi olmusdu, tek tip bi anlatim vardi, bu tarz bi dersin anlatim konularinda uzman, vray yetkililerince onaylanmis birisinin vermesi daha dogru olurdu, diye dusunuyorum. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
ben bu kadar becerebiliyorum..
bir ders de sen hazırlada senden çok şey öğrenelim özkan