|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
maxwell
merhaba arkadaslar maxwell die yeni bi render motoru kullanmaya basladım henüz yeniyim... cinema 4d üzerinden calıstırıyorum.... fakat render ayarlarını bi türlü yapamadım... malzeme, isik, model olayları ok... fakat render ettğinde süreyi 12 saat olarak girmeme ragmen 800x600 bi imajı kötü bi şekilde render etti.... eminim benim bilmediğim yada eksik bildiğim bi yer var... ekte imajı gönderiyorum ... bilen arkadaslar yardımcı olursa yada fikirlerini sunarlarsa sevinirim herkese kolay gelsin iyi çalışmalar
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
birde merak ettiğim vray ve maxwell in 2 sini bir arada kullanan varmı? eger varsa bana süre ve sonuc karsılastırması yapabilrmi _? cünkü 2sinden birine yönelmek istiorum... simdiden tesekkürler
iii calismalar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba maxeell vraya göre kullanımı zor bir render motoru. Vray ise hakkında çok kaynak bulunabilecek, daha kolay, malzeme yapısı daha basit (kullanımı) bir render motoru. Tabiki ikiside hemen hemen aynı sonuçları verebiliyor. Ama bence siz vray (benim düşüncem) render motoruna yönelin. Sizin için daha verimli olacaktır. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
peki cinema 4d üzerinden vray i kullanabilirmiyim? maxi pek kullanmadığım icin max te hızlı değilim... max deil de cinema 4d üzerinden yada tekil olarak vrayi kullanabilirmiyim_?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
az bir ingilizce bilgisi ile
www.maxwellrender.com adresindeki forumdan çok şey öğrenebilirsin bu renderda ise dof problemi var gibi geldi renderdan önce auto focus için f tuşuna basın yanlış hatırlamıyorsam
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|