|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
vray..render
mrb
(lisanslı)vray 1.46 yı max7 plugin dosyasının içine yükledik, create ve modifier menülerinin altında vray objeleri mevcut ve plugin menagerde de yüklenmiş olarak gözüküyo ama....örneğin bir vraylight ekleyip render aldıgımda vray ısıgı gözükmüyor,(çalısma ekranında ısık eklenince gözüküyor fakat render aldıgımızda yok acaba baska bir ayar daha mı yapmamız gerekiyor. cvp verme ilgisini gösteren arkadaslara tesekkür ederiim ussa arch. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Problemi pek anlayamadım biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Sevgiler
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
vray i yüklerken patch olarak 3dmax/plugins verdik
vrayimiz yüklendi çünki programın içine vray baslıklı yeni eklentiler geldi aslında belki de sormamız gereken vrayi kullanarak renderı nasıl alıyoruz tabiki temel olarak,basit bi örnekle mesala...? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Aşağıdakine benzer 'tutorial' ları 'web' de arayarak istediğiniz cevapların çoğuna ulaşabilirsiniz. V-ray Renderer en fazla kaynağa sahip 'render engine' larındandır... Ama herşeyden önce 'assign renderer' kısmında 'production' için Vray'i seçmelisiniz... Diğer ileri derecedeki ayrıntılarda 'tuttorial'lar yardımcı olacaktır.. http://www.aversis.be/extra_tutorials/00.htm ( gibi..) İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
arakadaslar, ilginiz gerçekten çok hoş..
evet çalısmadan olmuyor en iyisi biraz deneyelim herkese iyi çalısmalar... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaslar vray i assighn dan seçip render ayarlarını ne yaparsam yapiyim
sadece siyah bir pencere çıkıyo ve render zamanlayıcısıda görünmüyor yani basmamla siyah pencerenin çıkması bir oluyor...? bir tane normal alabilsem ayarlara ugrasacagım ama olmuyor........?? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, Lütfen aşağıdaki link'te bulunan sayfayı inceleleyin, Vray'in render almak üzere nasıl hazırlandığını sırasıyla anlatan bir 'tutorial' bulacaksınız. Tek tek her menüde neler yapıldığını örneklerle izleyebilirsiniz.... http://www.aversis.be/extra_tutorial...ettings_01.htm İyi çalışmalar not: dikkat! .... 'default lights' ı kapatmayı ihmal etmeyin |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Bu arada
lisanslı olarak hangi yollardan aldınız. Yani bana bir kaç soru geldi. Türkiye^de satan firmalar gibi gibi. (Bu arada aman ha sizi lisanslı mı lisanssız mı diye sorgulamak niyetinde değilim. Gerçekten bilmem lazım. Brazil için splutter fish ile temasa geçmek çok kolay değil. Sabıkamız fena kabarık ülke olarak) Cevap vermeme hakkınız var. Kimseyi bu şekilde rahatsız etmek istemem. Şimdiden teşekkürler Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
rica ederim..
evet.. yurtdısında chaosgroupun seminerinde temin edilmiş.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
ben den önce davranmıssın..
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
o zaman demo herhalde.
neyse ben de programa para verdiniz ve renderer olarak vray'i assign etmeyi soruyorsunuz zannettim. Yanlış anlamayın sadece böyle bir şey olması durumunda verilen parayı çıkarmak için oldukça zaman harcamanız gerekiyor diyecekltim. bence vrayin tadını çıkartın. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|