|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Vray test render
Epeydir 3d ile uğraşmama rağmen forumu vray ile ilgili birşeyler ararken keşfettim, ve derin derin incelemekten büyük keyif aldığımı itiraf etmeliyim...
Yolladığım renderlar vray testleridir ve sadece birinde malzeme denedim, genelde hepsinde medium ayarlar kullandım, fakat bütün reflectionlar kapalı olmasına rağmen render süreleri hala bana fazla geliyor özellikle malzeme işin içine girdiğinde... Şu an ciddi test aşamasında olan bi çalışmam daha var, tatmin edici bir seviyeye geldiğinde ayarları ile birlikte post edeceğim Saygılar... Umut Sinan Cem |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba
Çok zevkli modellenmiş bir iç mekan olduğunu düşünüyorum.Sizi kutlarım.Tavan spotları sanırım omni öyle değil mi?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
render sureleri bu modele ve materiallara gore cok yusek gozuktu bana, bilgisayarinizin ozellikleri nedir?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
hocam ışık ve vray parametrelerini yazabilirmisin..birazda açıklama gönderirseniz sevinirim..Gayet başarılı olmuş elinize sağlık..Ufak birde eleştiri yapmak istiyorum yanlış anlamazsanız yastık ve battaniyenin noise ayarları çok gerçekçi durmuyor..
Saygılarımla..
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|