|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
forum öğrencisinden Vray çalışması
Gaziantep'deki hemen hepsi birbirinin aynı olan bir apartman bloğu modellemesi
forumdaki ustalardan öğrendiğim kadarıyla yaptığım bir vray denemesi olarak bir göz atmanızı isterim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
o kadar balkon neden gerekli?????
kadın çok oransız durmakta hava yağdı yağacak saçak çok abartılı ve zannımca bakır saçak bitişi de anlam katmıyor binaya. çok sert eleştiriler sayılabişlir ama v-ray konusunda benden kat kat daha iyi eleştiri yapacak arkadaşlar varken ben bunlara değinmek istedim. kolay gelsin. tebrikler
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
mimariye yanasmiyorum...
hangi vray surumunu kullanmaktasin? ayarlarini da merak ettim, birkac ufak degisiklikle cok daha guzel bir render elde edebilirsin. cok komplike bir model olmadigi icin surekli test etmen lazim ayarlari, vray'in guzelligi de bu zaten, hizli olmasi. bir de merak ettim, vray materiallari mi kullaniyorsun? vray ile render edeceksen vray materiallari kullanmani tavsiye ederim, daha iyi sonuc alirsin. vray ayarlarini foruma post edersen yardimci olabiliriz hep beraber, ama benim su renderda gordugum vray potansiyelinden cok uzakta oldugun. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Yani v-ray render olmamış gibi diyorsunuz?
vray versiyon 1.09. Vray materyallerini kullandığımı zannediyorum ama emin değilim yani vray materyaline texture ekliyorum ne kadar doğru onu bilmem. Ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim. Sayın Ayasofya eleştirileriniz o kadar da sert değildi. Sağolun |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|