|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Vray sorusu ve ufak bir cam tutoriali
sormak istediğim genel birkaç soru var.
1 giraffe nin gönderdiği print scrn de indirect illumination (gı) içinde görünen gı engine bölümünün işini yapan bir bölüm daha eski versiyonlarda da varmı (mesela benim kullandığım vray1.09.03) 2 vray ın son versiyonu viz için de de çalışıyor mu? 3 viz için son sürüm varsa türkiyede satışını yapan yer neresi? herkese şimdiden teşekkürler. bu arada vray cam yapımıyla ilgili birkaç tuto gönderiyorum. sevgiler En son AFT tarafından düzenlendi : 13-01-2005 17:03. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Sevgili AFT
önce tutorial için forum yöneticisi olarak teşekkür ederim. Forumumuz bu şekilde zenginleşiyor mutlu oluyorum. Ama sizin gibi tecrübeli bir forum kullanıcısı neden yeni konu açılmasına dikkat etmez bilmiyorum. Tamam alakalı olabilir ama bu tutorial bu konun altında zayi oluyor. Dikkat ediniz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
tam degil
vray tutoriali için tesekkürler ama bu cam da yansıma yok. onu nasıl gerçekleştiricem_?
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
doğru mu söylüyorum bilmiyorum ama fresnel reflection onay kutucuğunu kaldırın reflectede fallof map atayın ayrıca internet de bol bol free vray matlibleri mevcut google dan vray matlibs yazarak aratırsanız bulabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
materyal
netten bulduklarıma yasıma yaptıramadım.Yardımlarınız için tesekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Oncelikle AFT tesekkurler,
Reflection a Falloff verip onun attenuation parametreleri ile oynarsaniz yanisma sorununu halledersiniz.
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
evet onda da var.
vray zaten bir GI motoru. eski versiyonda lightmap yok onun yerine direct computation var. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|