|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
volume light & mental vray
selamlar,
Aşağıdaki çalışma sadece bir direct light 'a atanan volume light ile hazırlanmış ve mental v-ray ile render alınmıştır. Photoshopta da biraz noise eklenmiştir. Bu çalışma sadece keyif amaçlıdır, sonuna kadar her türlü eleştirilerinizi bekliyorum.
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
metal-ray mı? yoksa v-ray mı?
daha tamamlanmamış bi binaya benziyo. Eğer öyleyse güzel bi bina olacak gibi. Eğer sonuç renderı ise Renderda gölge eksik. Orkada gördüğüm camlarda da yansıma eksik. Zaten fırtınalı bir hava galiba. O yüzden yansıma ve gölge az olmalı. Hatalı değerlendirme yaptıysam kusura bakma. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Kalinlik, gölge gibi 3D ögeler yok resimde. Renderi ne kadar sürdü bilmiyorum ama bircok kisinin (ben dahil) photoshop'la maksimum 10 dakikada yapabilecegi bir resim.
Aslinda acikcasi ben bunun bir saka oldugunu düsünüyorum. V-ray baska bir render motoru, Mental Ray baska bir render motorudur. Mental V-Ray diye bir render motoru olmadigini hatirlatmak isterim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
neden?
arkadaşlar benimde fazla uğraşmadan elde ettiğim öylesine bir renderdı bu. Sadece sizlerle paylaşmak istemiş belki öneri ve fikriniz olursa onları öğrenmek istemiştim. V-ray konusunda hata yapmışım kabul ediyorum fakat "turx"ün sert "şaka olmalı" tepkisini çekecek bişey yaptığımı da zannetmiyorum.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|