|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Brazil
merabalar
brazil yükledim . plugin görünüyo hersey calisiyo ama brazil isiklari aydinlatmiyo nasil cözebilirim birilri yardim etsin.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
merhabe omer selcuk,
oncelikle brazili yukleyebildigin icin seni tebrik ediyorum. ben basaramamistim. sorununun kaynagi belki de yukledigin brazil surumunun kullandigin max versiyonu ile tam uyusmamasi olabilir. kurdugun brazil surumunun hangi versiyon icin oldugunu kontrol edersen belki de durumu cozebilirsin. benim sorunum versiyon probleminden kaynaklanmisti. saygilar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Meraba Venom
sende olmasan valla kimse bisey yazmiycak bana(!) ya aslinda ben brazili yüklemeyi basardim ... denemk icin kullaniyorum nasil calisiyo felan diye.ama simdide v ray le ilgili bir sorun var onda basarili olamadim galiba sende v ray kullaniyosun ... ikisindede bir versiyon sorunu yok c ray de yüklendi hersey calisiyo gibi görünüyo ama, isik özlleikleri görünmüyo, render secenekleri yok mazemeler calimiyo ve render yaparkende abuk subuk renkler felan cikiyo ortaya belki senin bir fikrin vardir ne olabilir???? hoscakal... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
omer,
ben v ray kullanmiyorum ama bir ara denedim. elindeki brazil i internetten mi indirdin, elindeki brazilin full ya da demo surumu olusuna gore programin belii ozellikleri calismiyor. ornegin v ray e bakacak olursak v ray advenced, v ray normal, bir de vray demo surumu var. demo surumunde tum ozellikler calismiyor. normal de ileri duzeydeki ayarlar disinda hersey calisiyor. advenced surumde tum ayarlar calisiyor. yani burdan gelecegim nokta su, belki senin elindeki brazil surumu icin de bu durum gecerlidir. elindeki demo versiyonundan tum ozellikler in tamaminin calismasini bekleme derim. saygilar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba arkadaşlar,
brazil ile vray arasında herhangi bir fark var mı? vray hiç kullanmadım fakat brazil ile finalrender'ı biraz karşılaştırdım,(mesela render sürelerinde bir fark var)ekleyebileceğiniz herhangi birşey... ömerselçuk,render seçeneklerinin olmaması çok garip,"current renderers"da brazil seçeneğini görüyor musun? kolay gelsin...
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben de ugrastım brazil i yukledim hatta bu ugurda default versiyonu bile tehlikeye attım..
Ancak bekledigim performansı ya da render ı alamadım brazil den atladıgım bir seyler mi oldu diye dusunuyorum? Yarın brazil renderlarımı atıcam buraya bi bakarsanız sevinirim..
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|