|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Maxwell Render eskimiş dosya sorunu
Merhabalar;
Windows XP yüklü bilgisayarımda 3ds max'ten dosyaları mxs olarak maxwell studio'ya export edebiliyorum. Yalnız Windows Vista kullandığım bilgisayarımdaysa mxs olarak kayıtlı dosyaları maxwell studio'da açmaya çalışırken şöyle bir hata veriyor: "this mxs is obsolete or has been corrupted" Nedeni işletim sistemimidir? Öyleyse veya değilse nasıl bir çözüme gitmeliyim? Herhangi bir şekilde nasıl giderebilirim bu sorunu? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sanırım Vista yüklü olan bilgisayarında 3ds max sürümü vistayı tamamen desteklemiyo olabilir... bence 3ds max 2008 32-64 bit serisini kurarsan sorunun ortadan kalkabilir... çünkü ingilizce terimde dosyanın eski olduğunu yani desteklemediğini gösteriyo.. veya bozuk olarak algılıyor....
Saygılarımla....
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Cevap için teşekkür ederim fakat her iki sistem de 32 bit. Ve her iki bilgisayarda da 3ds Max 2008 var. Birinde çalışıyor, birinde çalışmıyor. Acaba diyorum, bir yerde işaretlenmesi gereken bir tik var da ben mi göremiyorum?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
geç bir cevap
Aynı problemi şöyle yaşadım:
dosyayı masa üstünde çalışıp daha sonra başka klasöre kaydettim ertesi gün başka klasörden açmaya çalıştığımda aynı yanıtı verdi. dosyayı masa üstüne taşıdım ve açmayı denedim açtı. farklı işletim sisteminde denemedim ancak dosyayı ilk kaydettiğin klasöre taşırsanız sorunun çözüleceğine inanıyorum
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|