|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Vray Sketchup Çalışması
Çİzİm : Sketchup
Render : Sketchup V-ray V-ray Sketchdede De Çok GÜzel .... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
giriş
buda giriş kısmı
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba renderler gayet iyi banada nasıl yapacağımı anlatabilirmisin ? malzeme ve ışık konusunda...
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hoş bir ürün. Bu her nekadar kaçışlı perspektifin sonuçlarından biri olsa da düşey çizgilerin "dikliklerini" göz önüne almak gerekiyor sanırım. Gerçek hayatta olmayacak derecede eğikler, yada insan gözüyle algılanmayan derece... Kamera ayarlarına (özellikle "Field of View" a) dikkat etmek, daha nitelikli sonuçları getirecektir. İyi çalışmalar...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Renderlar güzel fakat biraz dikkat edilmesi gereken yerler var....Vray sun kullansan iyi olurmuş sanki kasvetli bir ortmam olmuş gibi... bitkiler ise biraz daha gerçekci olabilirdi.... şimdilik bu kadar.... emeğine sağlık...
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Sanırım Keçiören Binası bu.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
tebrik ederim çok güzel çalışma
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
bina modelleme tekniği olarak skech up kullanımı için başarılı ancak modellemede bina harici görseller üzerinde biraz daha özenilmeli diye düşünüyorum.insanlar,peyzaj ögeleri ve zemin detaylı şekilde çalışılmamış.sanırım sadece bina üzerinde düşünülmüş.Ayrıca Ayasofyanın yorumuna da katılıyorum keçiören ilçesinde bu tip yapılara sıklıkla raslanmakla beraber.binalarda bir kimlik sorunu göze çarpmaktadır.
Biz mimarlar dönemimize ışık tutmak çabasında olmalı ve bunun için savaş vermeliyiz diye düşünüyorum. çalışmalarının devamını diliyorum. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|